Scuderia.
Üye
Yok yok herhangi bir uygulama değil ev ekranındayken resetliyor birden
kullandığın uygulamalardan kaynaklıdır biriyle uyuşmazlık yaşıyordur. Kendi tarayıcısında donup reset atıyorsa o tarayıcıdan sebeptir...
kullandığın uygulamalardan kaynaklıdır biriyle uyuşmazlık yaşıyordur. Kendi tarayıcısında donup reset atıyorsa o tarayıcıdan sebeptir...
c7 ve 701 kullanıyorum kesinlikle hata kabul etmediğimi üstüne basa basa söyledim... ana başlıkta yükleme talimatlarını yapmazsan benimde yapacağım bir şey yok...
abi kamerada kapanırken 3-4 sn bekletiyo bende tek sorun o
sistemde hata oluşmuştur tekrardan kur çok sorun yaşarsan başka cfw de dene bak aynısı olacakmı
- - - Eklendi - - -
hımm güncellemede bakarız artık buna o zaman. hatırlat bana ama.

İlk flashladıgımda 1 2 hafta hiç böyle bir sorun olmamıştı.Hatırlarsan galeri güncellemesini iptal etmek için flashlamıstım ondan sonra oldu boyle..
sistemde hata oluşmuştur tekrardan kur çok sorun yaşarsan başka cfw de dene bak aynısı olacakmı
- - - Eklendi - - -
tmm abi program yüklemeye eriniyom
fontu atınca açılmadı telefon neyse orjinal fonta devam edeyim
İlk flashladıgımda 1 2 hafta hiç böyle bir sorun olmamıştı.Hatırlarsan galeri güncellemesini iptal etmek için flashlamıstım ondan sonra oldu boyle..
Tamam teşekkür ederim.
yazılıma gömerek kullan
- - - Eklendi - - -
o zamam kırıntı kalmıştır. En baştan kur temiz sistemle kullan bakalım yine yapacakmı
Tamam teşekkür ederim.
özellikle wıfiyın gücünün artırılması çok makbule geçti çok işime yaradı ama orjinal fp2ye göre ciddi bir sarj sıkıntısı var onu çözebilirmiyiz ki ?
- - - Eklendi - - -
tamam güncellemede bu soruna bakacağımkamera sorunu bende de var malesef uyarıları dikkate alarak flashladım eskiden yazdıydım da geride kalmıştır diye yazdım
Ben ing yazma dilini sormustum kardesim pm atar misin? Bi de haritalari tekrar kurabilcem degil mi ?
Abi bugün şok oldum ram blow dan baktım 227mb ram boşNormalde 276 dan aşağı inmezdi
Bu kadar ram götüren nedir ? Hiçbir uygulama açık değil
Üstat E7 nin fiziksel klavyesinde sorun var galiba. Yanlış harflere basıyor ve klavye açıldığında ekran yatay olmuyor yoksa sorun sadece bende mi ?
baktım yorumlara ing klavye için ne sordun bulamadım. Güncellemelerden tabikide yükleyebilirsiniz haritaları
- - - Eklendi - - -
ram blow sistemde bozukluklara neden oluyor yorumlara bak konuştuk bunu başka biriyle görürsün sende. Telefonu kapat aç ram düzene girer. Ne uygulamalar kullandığını bilmiyorum...
- - - Eklendi - - -
hımm o zaman e7 de sorun var. Baştan yapmam gerekecek yazılımı. başkasıda dile getirmişti klavye sorununu

Şuan normal abi bir an korktum![]()
ben kullamıyorum klavyeyi ama sorunlu klavye şimdi denedim
abi tekrar yaparsan yazı tipini de değişip paylaşırsan iyi olur
- - - Eklendi - - -
fp3 te sorun var mıydı yoksa onu yüklüyüm
bir de abi düzenleyeceksen ne zamana olur ve extra zoomu kaldırsan kamera belki ondan geç kapanıyodur
Şuan normal abi bir an korktum![]()
kullandığın uygulamalardan kaynaklıdır kardeşim
senin telefon c6 değilmi?
- - - Eklendi - - -
kullandığın uygulamalardan kaynaklıdır kardeşim