ah ah ben mobilden girdiğim için kimde ne telefon var görmüyorum ki... senin telefon c6.01 miş. sende 2. nesillerin galerisi çalışmazki... ayrıca car modenin hiç bir etki etmemesi yüklenmesi gerek ben sadece 2. nesillerden sildim onu...1. nesillerde yok 2.nesillerde vardı kardeşim galeri modunu yükledim hiç açılmadı telefon yeniden senin yazılımını yükledim kardeşim
ah ah ben mobilden girdiğim için kimde ne telefon var görmüyorum ki... senin telefon c6.01 miş. sende 2. nesillerin galerisi çalışmazki... ayrıca car modenin hiç bir etki etmemesi yüklenmesi gerek ben sadece 2. nesillerden sildim onu...
yükledim kardeşim ama tıklayınca açılmıyor hiç çalışmıyor yapacak bişey yok mu peki
aktif kardeşim more loud ve open4all yaması onları etkisiz yapıp deneyeyim mi?
nokia e7 ye yükledim fakalat kılavye kullanılmıyo klavye açılıncada ekran dik duruyo bu sorunuda halledelirse süper olcak
maalesef yok... farklı cfwler denemen gerek...denedim ama yine açılmadı kardeşim sağlık olsun canın sağolsun yinede çok teşekkür ederim başka bişey var mı yapılabilecek![]()
peki kardeşim çok teşekkür ederim yinede sağolasın
bir sorunum var, telefonum c6-01 daha önce şarjı yaklaşık 2 gün dayanırken bu cfw yi yükleyince bir gece bile dayanmaz oldu. gece yatmadan önce batarya ful sabah kalkınca batarya boş. şarjı ortalama 7 saat dayanıyor. bu sorunu nasıl çözecem ?
sosyal ağlar hiç bir cfw de çalışmıyor... face için fmobil twitter içinde tweetianı kullan. sosyal ağlardan daha iyidirlersosyal aglar calısmıyo(500)
mrb bi onceki surum guzeldi fakat nokia 701 de sarjı cok cabuk tuketiyordu en fazla 18 saat gitmişti.bu surumu yuklıcem inş sarj problemi olmaz