Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

vg_engin

vg_engin

Üye
1. nesillerde yok 2.nesillerde vardı kardeşim galeri modunu yükledim hiç açılmadı telefon yeniden senin yazılımını yükledim kardeşim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
1. nesillerde yok 2.nesillerde vardı kardeşim galeri modunu yükledim hiç açılmadı telefon yeniden senin yazılımını yükledim kardeşim
ah ah ben mobilden girdiğim için kimde ne telefon var görmüyorum ki... senin telefon c6.01 miş. sende 2. nesillerin galerisi çalışmazki... ayrıca car modenin hiç bir etki etmemesi yüklenmesi gerek ben sadece 2. nesillerden sildim onu...

vg_engin

vg_engin

Üye
ah ah ben mobilden girdiğim için kimde ne telefon var görmüyorum ki... senin telefon c6.01 miş. sende 2. nesillerin galerisi çalışmazki... ayrıca car modenin hiç bir etki etmemesi yüklenmesi gerek ben sadece 2. nesillerden sildim onu...

yükledim kardeşim ama tıklayınca açılmıyor hiç çalışmıyor yapacak bişey yok mu peki

vg_engin

vg_engin

Üye
aktif kardeşim more loud ve open4all yaması onları etkisiz yapıp deneyeyim mi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

emroxxx

Üye
nokia e7 ye yükledim fakalat kılavye kullanılmıyo klavye açılıncada ekran dik duruyo bu sorunuda halledelirse süper olcak

vg_engin

vg_engin

Üye
denedim ama yine açılmadı kardeşim sağlık olsun canın sağolsun yinede çok teşekkür ederim başka bişey var mı yapılabilecek :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama yine açılmadı kardeşim sağlık olsun canın sağolsun yinede çok teşekkür ederim başka bişey var mı yapılabilecek :)
maalesef yok... farklı cfwler denemen gerek...

vg_engin

vg_engin

Üye
peki kardeşim çok teşekkür ederim yinede sağolasın

ibrahimşeker

Üye
bir sorunum var, telefonum c6-01 daha önce şarjı yaklaşık 2 gün dayanırken bu cfw yi yükleyince bir gece bile dayanmaz oldu. gece yatmadan önce batarya ful sabah kalkınca batarya boş. şarjı ortalama 7 saat dayanıyor. bu sorunu nasıl çözecem ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bir sorunum var, telefonum c6-01 daha önce şarjı yaklaşık 2 gün dayanırken bu cfw yi yükleyince bir gece bile dayanmaz oldu. gece yatmadan önce batarya ful sabah kalkınca batarya boş. şarjı ortalama 7 saat dayanıyor. bu sorunu nasıl çözecem ?

hım c6 cılarda hep bu sorun var nedense... ana başlıktaki yükleme talimatlarını harfiyen yaptınmı? eğer yaptıysan Nokia cooker ile bunu rofs2 at tekrardan flaşhla...

krks12

Üye
sosyal aglar calısmıyo(500)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
voljtrann

voljtrann

Üye
mrb bi onceki surum guzeldi fakat nokia 701 de sarjı cok cabuk tuketiyordu en fazla 18 saat gitmişti.bu surumu yuklıcem inş sarj problemi olmaz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mrb bi onceki surum guzeldi fakat nokia 701 de sarjı cok cabuk tuketiyordu en fazla 18 saat gitmişti.bu surumu yuklıcem inş sarj problemi olmaz

c7 ve 701 var bende hem şarj olsun hem performans yönünden olsun gayet iyiler...

MaxipmaN

Üye
benim 1 gün giderdi yine 1 gün gidiyor 2-3 sarjdan sonra oturuyo ama ofw nin daha iyi gittiği gerçek

Scuderia.

Scuderia.

Üye
C6 olanlar sarj konusunda sikintili galba :) 701 de hic ole bir sorun yok gayet iyi :)

Üst Alt