Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bu evolsta değil evulationdada oluyordu ve evolsun eski sürümündede ama yen ibir tema indirip deniyecegim 1 dakika fotoda paylaşıcam.

Scuderia.

Scuderia.

Üye

Hakan sorun bu fotografta görüldüğü gibi galeridede böyle.
Başka tema yüklediğimde ise yine aynı :(

- - - Eklendi - - -

Şimdi telefonu kapatıp açtım saat gözüküyor magaza ve galeride bu sorun neden olabilir bilgin varmı veya çözebilirmiyiz ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Hakan sorun bu fotografta görüldüğü gibi galeridede böyle.
Başka tema yüklediğimde ise yine aynı :(

- - - Eklendi - - -

Şimdi telefonu kapatıp açtım saat gözüküyor magaza ve galeride bu sorun neden olabilir bilgin varmı veya çözebilirmiyiz ?

galeride bende böyle bir şey olmuyor.. acaba güncellemeleri yükledikten sonramı böyle oldu... tam ekran yapılmış ki ekranı daha büyük kullan diye...

isamey

Üye
güncelleyincede olmadı ilgin için teşekkürler
eğer galeri geç gelmesini halledersen halledersen umarım forumda paylaşırsın

emeğine sağlık

Scuderia.

Scuderia.

Üye

galeride bende böyle bir şey olmuyor.. acaba güncellemeleri yükledikten sonramı böyle oldu... tam ekran yapılmış ki ekranı daha büyük kullan diye...
Hakan simdi bişey farkettim hani demiştimya kapatıp açtım diye kapatıp açınca magazayı açtıgımda öyle bir sorun yoktu dedigim gibi ram blowla belleği temizledim ve öyle oldu galiba ramblow bi işlemi kaldırıyor ve mağaza ve galeride o bölüm gözükmüyor olabilirmi çünkü belleği temizledikten sonra oluyor tekrar denedim aynı işlemleri yine aynı şeyler oldu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan simdi bişey farkettim hani demiştimya kapatıp açtım diye kapatıp açınca magazayı açtıgımda öyle bir sorun yoktu dedigim gibi ram blowla belleği temizledim ve öyle oldu galiba ramblow bi işlemi kaldırıyor ve mağaza ve galeride o bölüm gözükmüyor olabilirmi çünkü belleği temizledikten sonra oluyor tekrar denedim aynı işlemleri yine aynı şeyler oldu ?

demekki ram blow etkiliyor... bende ram blow kurulu bile değil...

- - - Eklendi - - -

güncelleyincede olmadı ilgin için teşekkürler
eğer galeri geç gelmesini halledersen halledersen umarım forumda paylaşırsın

emeğine sağlık
teşekkürler...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu klasör simgeleri için çıkaracagın güncellemenin belli bir tarihi falan bellimi ? Malum türk milleti beklemeyi sevmez :)
tarih filan düşünmedim.. ben sadece kabuk temayı düzenledim bıraktım öyle. dahada değişiklikler yapmayı düşünüyorum kabuk temada bakalım zamanla ne olur

Scuderia.

Scuderia.

Üye
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır saolasın..

kendim kullandığım uygulamaların iconları böyle bunları kabuk temaya gömücem ve sizlerinde kullandığınız uygulamaları söylemenizi isticem ve onlarıda gömücem böylelikle menüde icon çirkinliği oluşmayacak daha güzel gözükecektir...

Scuderia.

Scuderia.

Üye

kendim kullandığım uygulamaların iconları böyle bunları kabuk temaya gömücem ve sizlerinde kullandığınız uygulamaları söylemenizi isticem ve onlarıda gömücem böylelikle menüde icon çirkinliği oluşmayacak daha güzel gözükecektir...
Gayet güzel duruyor kullandıklarımı söyleyebilirim istersen :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Gayet güzel duruyor kullandıklarımı söyleyebilirim istersen :)
şuan çalışmıyorum üzerinde ve güncelleme düşündüğüm zaman sizi bilgilendiricem zaten o zaman herkes söyler daha iyi olur

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hmm tamam.

osmanosman...

osmanosman...

Üye
Ben evolsu c601 e flashlıylıcaktim ama benim bi arkadaşım telefona evolsu yukleyınce telefon çöker dedi ne yapmalıyım..

- - - Eklendi - - -

Ben evolsu c601 e flashlıylıcaktim ama benim bi arkadaşım telefona evolsu yukleyınce telefon çöker dedi ne yapmalıyım..

Scuderia.

Scuderia.

Üye

- - - Eklendi - - -

Nede çöksünki çökecek olsa hakan neden paylaşsın zaten biz yükledik kullanıyoruz çökme diye bişey yok yükleme talimatlarına uyarak yükle bi sorun olmaz

Üst Alt