Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

emre.koc

emre.koc

Üye
dediğin dosyaları yedeklemeden yaptım biraz acele edip ama bi sorun gözükmüyor başarılı bir şekilde yapabildim sanırım. Yardımların için çok teşekkür ederim. Hız ve ekran dokunmatiğinin iyileştirilmesi çok etkileyici. Eline sağlık...
ben teşekkür ederim sağolun . ama konu sahibi haqanguven arkadaşımız ben değilim . ben sadece yardım etmek istedim beklemeyin diye
hakan kardeşimiz on numara yapmış evet :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan tema effect yolunu ayarladın mı yada c veya e olarak mı ayarladın.Kurtuluş abinin cwf'sinde tıkır tıkır çalıştırıyordu.Bunda bir aksilik var her denemeyi yaptım banamısın demiyo.

Arkadaşlar sizede sormak isterim.Jin Hao'nun Final effectini yükleyen oldu mu yada v3-v4 serisi.

ayarlamadım. Çünkü gömülü efek çalışmıyor ayarlayınca

- - - Eklendi - - -

hakan bişi soracam bu klasörsüz menü için nokia cookeru açtım rofs2 yi attım private > 200113dd > content e girdim orda bi klasör var onu silip mi klasörsüz menüdeki dosyayı atıyım yoksa o klasör kalsın direk matrixmenudata dosyasını mı değiştiriyim

sen rofs2 aç at değişimi onayla tamamdır

- - - Eklendi - - -

Öncelikle emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim üstad... Tek bir sorum olacak ben bunu N8 cihazıma kurdum ancak kurulumu senin dediginden farklı yaptım biraz. hafıza kısmını biçimlendirme kısmını yapmadan direk software güncellemesi olarak yaptım. Bunun bi sakıncası olur mu ya da böyle yaparak mahrum kaldığım bişey oldu mu? tekrar emeğine sağlık çok sağol...

hata almıyorsan yazılımdan sorun yok. Hatalar alırsan dediğim gibi tekrardan flaşhlarsın. Çünkü yazılımda hata yok

- - - Eklendi - - -

ben teşekkür ederim sağolun . ama konu sahibi haqanguven arkadaşımız ben değilim . ben sadece yardım etmek istedim beklemeyin diye
hakan kardeşimiz on numara yapmış evet :)

sorun yok sende saolasın :)

emre.koc

emre.koc

Üye
rica ederim :)

EmreSalman

Üye
ben o klasörü silip dosyayı değiştirdim sorun olurmu olursa yeniden yapayım daha flash atmadım zaten

MaxipmaN

Üye
beyler rompatchera girerken patcher.ldd hatası çıkıyor hack mi yapmam gerek en baştan?ses yaması yapıcam da

0343434

0343434

Üye
Çok donma yapıyor bu cfw.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
rom patcher i cwf gömcem hangi dosyaya atmam gerek rofs2 uda core

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
ben rofs 2 ye atmiştımm bişey olurmu

MaxipmaN

Üye
çarpıcam telefonu ya n73 kullanırken daha mutluydum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çarpıcam telefonu ya n73 kullanırken daha mutluydum
başka bi yerden indir son sürümü tekrar yükle.. yalnız benim ekte verdiğim olmaz o fp2 içindir... ayrıca sen kurulumda mı hata alıyorsun patchı aktif ederkenmi

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye

başka bi yerden indir son sürümü tekrar yükle.. yalnız benim ekte verdiğim olmaz o fp2 içindir...

refresh hack konusundan falan da denedim aynı şey ekteki açılmıyor zaten yeni sorunlar icat ediyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
refresh hack konusundan falan da denedim aynı şey ekteki açılmıyor zaten yeni sorunlar icat ediyo

yazılım zaten hackli hacklemiyceksin ki... sen rom patcherı kurup yamayı aktife edeceksin...

- - - Eklendi - - -

Hiç şansınız yok... Qt uygulamarı yüklerken AIp bileşeni eksik diyor ya... onu geliştirdim ve artık istemiyor... her qt uygulamayı install smart olmadan çalışıyor :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
tarxhn

tarxhn

Üye
yeni güncelleme gelmiş yeni haberim oluyor indireyim de yüklüyeyim saolasaın hakan

MaxipmaN

Üye
ınanırmısın tesadufen gördum indireyim dedim sonra duzeldi çözuldu ama hangi konudan yamayı yapcağımi bilemedim konular rerfsehten eski rompacherdeki aktif bas işe yarıyor mu aktif ettim de

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

ayarlamadım. Çünkü gömülü efek çalışmıyor ayarlayınca

- - - Eklendi - - -
Jin Hao'nun efektini sis content ile çıkardım.Core'de senin bulundurduğun efekle değiştirsemde yine bir sonuç alamıyacam demek istediğin bu galiba.Senin gömmeni gerektircek bir durum yok Hakan sadece efektinin yolunu belirliyecekdin.Rom patcher ile de bir sonuç alamadım yakın zamanda bir çözüm bulmalısın.Daha önce ki yazımlarında rast geldiğim kadarıyla bir video eşliğinde bunu destekliyeceğini gördüm.Umarım tez vakitde olur efekt olmayınca inan telefon ölü ruh gibi tabi birde buna alıştığımız için çok garip ve farklı bir hal alıyor.

Üst Alt