Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
usta ben fontu kendi zevkime gore degistirdim rofs2den kizmazsin degilmi :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
usta ben fontu kendi zevkime gore degistirdim rofs2den kizmazsin degilmi :)

kendinize göre tabikide düzenleyiniz ben diyorum hatta bunu. Ama konu açarak paylaşmayin bu konu altindada paylaşimda bulunabilirsiniz

sado_27

sado_27

Üye
Yine harikalar yarattın hakan teşekürler boyle cfw yapan arkadaşlarda olmasa bu nokıa zaten hıc kullanılmaz ne gerek var nokıanın guncelleme cıkarmasını bızım nokıa cwf cılerımız var cok saol kardes tekrardan :) :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yine harikalar yarattın hakan teşekürler boyle cfw yapan arkadaşlarda olmasa bu nokıa zaten hıc kullanılmaz ne gerek var nokıanın guncelleme cıkarmasını bızım nokıa cwf cılerımız var cok saol kardes tekrardan :) :)

yorumun için teşekkürler. emeğime değdiğini görmek güzel. güle güle kullanın

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
abi phonex dosyaları görmüyor maalesef. herşey tamam bir tek bu eksik

sado_27

sado_27

Üye

yorumun için teşekkürler. emeğime değdiğini görmek güzel. güle güle kullanın
Yiğidi oldur hakkını ınkar etme demişler :) bızede teşekkür etmek duser kardeş :) emegıne degınmek ıstedım cunku nokıanın telefonunu kullanıyoruz onlar 9 bır guncelleme verıyorlar sız ise ayda bır guncelleme cıkarıyorsunuz ne guzel telefondan sıkılımıyoruz yoksa nokıaya kalsa telefonu aldıktan sonra yuzumuze bıle baktıgı yok :) :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
tamamdır dosyaları da buldu ((:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi phonex dosyaları görmüyor maalesef. herşey tamam bir tek bu eksik

ver team viewerdan yapayım hemen

- - - Eklendi - - -

tamamdır dosyaları da buldu ((:

:) hehe

- - - Eklendi - - -

Yiğidi oldur hakkını ınkar etme demişler :) bızede teşekkür etmek duser kardeş :) emegıne degınmek ıstedım cunku nokıanın telefonunu kullanıyoruz onlar 9 bır guncelleme verıyorlar sız ise ayda bır guncelleme cıkarıyorsunuz ne guzel telefondan sıkılımıyoruz yoksa nokıaya kalsa telefonu aldıktan sonra yuzumuze bıle baktıgı yok :) :)

doğrudur hepiniz saolasınız... ben bişiler biliyorsam neden birlikte kullanmayalım...

• Beğen
Tepkiler: sado_27
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evols 701 olanı

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
süper olmuş emeğine sağlık ((: bu arada başka bir cvf ni yüklemek istesem veya başka bir tane kursam eski belleye geri dönemk mi gereicek ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
süper olmuş emeğine sağlık ((: bu arada başka bir cvf ni yüklemek istesem veya başka bir tane kursam eski belleye geri dönemk mi gereicek ?

hayır istediğin cfw yi üst üste kurabilirsin

- - - Eklendi - - -

gerçekten bu mükemmel olmuş hep bunu kullanacağım bütün cevapların için çok teşekkür ederim. herkese ii forumlar..

teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

gerçekten bu mükemmel olmuş hep bunu kullanacağım bütün cevapların için çok teşekkür ederim. herkese ii forumlar..

teşekkürler :)

Üst Alt