haqanguven
Üye
bu işlemi yaparken telefonun kapalı mı olması lazım acaba ? Son sorum![]()
açik konumda usb ile pc ye bağla beklemede kalsin
bu işlemi yaparken telefonun kapalı mı olması lazım acaba ? Son sorum![]()
usta ben fontu kendi zevkime gore degistirdim rofs2den kizmazsin degilmi![]()
Yine harikalar yarattın hakan teşekürler boyle cfw yapan arkadaşlarda olmasa bu nokıa zaten hıc kullanılmaz ne gerek var nokıanın guncelleme cıkarmasını bızım nokıa cwf cılerımız var cok saol kardes tekrardan![]()
![]()
586 588 784
rica ederim kolay gelsin
- - - Eklendi - - -
OLUR

586 588 784
4503 buyrun
kendinize göre tabikide düzenleyiniz ben diyorum hatta bunu. Ama konu açarak paylaşmayin bu konu altindada paylaşimda bulunabilirsiniz
eyvalkah usta o konuda bi sikinti olmaz
Yiğidi oldur hakkını ınkar etme demişler
yorumun için teşekkürler. emeğime değdiğini görmek güzel. güle güle kullanın
bızede teşekkür etmek duser kardeş
emegıne degınmek ıstedım cunku nokıanın telefonunu kullanıyoruz onlar 9 bır guncelleme verıyorlar sız ise ayda bır guncelleme cıkarıyorsunuz ne guzel telefondan sıkılımıyoruz yoksa nokıaya kalsa telefonu aldıktan sonra yuzumuze bıle baktıgı yok

abi phonex dosyaları görmüyor maalesef. herşey tamam bir tek bu eksik
tamamdır dosyaları da buldu ((:
hehe
Yiğidi oldur hakkını ınkar etme demişlerbızede teşekkür etmek duser kardeş
emegıne degınmek ıstedım cunku nokıanın telefonunu kullanıyoruz onlar 9 bır guncelleme verıyorlar sız ise ayda bır guncelleme cıkarıyorsunuz ne guzel telefondan sıkılımıyoruz yoksa nokıaya kalsa telefonu aldıktan sonra yuzumuze bıle baktıgı yok
![]()
![]()
tamamdır tekrardan çok teşekkürlerevols 701 olanı

tamamdır tekrardan çok teşekkürler![]()

süper olmuş emeğine sağlık ((: bu arada başka bir cvf ni yüklemek istesem veya başka bir tane kursam eski belleye geri dönemk mi gereicek ?
gerçekten bu mükemmel olmuş hep bunu kullanacağım bütün cevapların için çok teşekkür ederim. herkese ii forumlar..

gerçekten bu mükemmel olmuş hep bunu kullanacağım bütün cevapların için çok teşekkür ederim. herkese ii forumlar..

hayır istediğin cfw yi üst üste kurabilirsin