Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

xelat

Üye
Romu yükledim. Çok hızlı stabil geldi bana. Teşekkürler. Yalnız güncellemelerden de Sosyal'i yükledim fakat sosyal tam açılacakken atıyor. Programdan çıkıyor. Nasıl bir çözüm öneriniz var? Bir de keşke Nokia Sync de olsaydı cfw de. Çünkü rehberi senkronize tutmak lazım...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Romu yükledim. Çok hızlı stabil geldi bana. Teşekkürler. Yalnız güncellemelerden de Sosyal'i yükledim fakat sosyal tam açılacakken atıyor. Programdan çıkıyor. Nasıl bir çözüm öneriniz var? Bir de keşke Nokia Sync de olsaydı cfw de. Çünkü rehberi senkronize tutmak lazım...
güle güle kullan... cfwlerde sosyal ağlar çalışmıyor... face için fmobil i twiteer içinde twitian ı kullan sosyal ağlardan daha iyidirler...

- - - Eklendi - - -

nedeni senle maxicep arasında olan birşeydir artık bilmiyorum :)

maxiceple bir sorunum yok sadece o siteye özel bir cfw çıkartıyorum.. sitenin gelişmesi için :)

xelat

Üye
Açtığınız konuyu takibinizdeki hızınız için ve de yanıtınız için teşekkürler :)

emreli01

emreli01

Üye

maxiceple bir sorunum yok sadece o siteye özel bir cfw çıkartıyorum.. sitenin gelişmesi için :)

okan bayülgen hesabımı :D oda kanal d den tv 8 geçmişi az izlenen kanallara çekmek miş :D
ama ününü kaybetti gitti :)

COJR3

COJR3

Üye
Hakan yeni cfw'n evols'dan üstün mü olacak? Yani evols kullanan herkesin yeni cfw'ne geçmesini tavsiye edermisin?

carbon_o7

carbon_o7

Üye
yeni CWF çıkarmayı düşünüyomusun :islik

liyla

liyla

Üye
kardeşim bu cfw nokıa 700 de olurmu yaa c7-00 deil ama nokıa 700 arayüz olarak aynı ama Lütfen cevaplarsanız iyi olur

COJR3

COJR3

Üye
Hakan sende ön kamera çalışıyor mu? Arkadaşlar bu yazılımı kullananlar bi ön kamerayı deneyebilirler mi?

Bugün görüntülü konuşma denedik birtürlü ön kamera aktif olmadı. Görüşmeyi sonlandırdıktan sonra kamera modunda ön kamerayı açmayı denedikçe hata aldım.. Tahminim o ki yazılıma gömülü olan kamera modunda bir sıkıntı var ve ön kamera iptal.. Çözüm önerin var mı hakan?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan sende ön kamera çalışıyor mu? Arkadaşlar bu yazılımı kullananlar bi ön kamerayı deneyebilirler mi?

Bugün görüntülü konuşma denedik birtürlü ön kamera aktif olmadı. Görüşmeyi sonlandırdıktan sonra kamera modunda ön kamerayı açmayı denedikçe hata aldım.. Tahminim o ki yazılıma gömülü olan kamera modunda bir sıkıntı var ve ön kamera iptal.. Çözüm önerin var mı hakan?

çalışıyor...yazılımı attıktan sonra hard format attınmı? attıysan yedek geri yüklediysende hata alman normaldir... ayrıca kurdup kaldırdığın kamera programlarıda karıştırır... sen hard format at depoyu biçimlendir öyle dene

COJR3

COJR3

Üye
Senin yeni yazılımı denemek istiyorum. O nedenle şimdi format atacağıma o yazılımı kuracağım zaman format atarım.. evols fp3'ü kurmadan önce de hard format atmıştım halbuki. Neyse heyecanla bekliyoruz yeni yazılımımızı. :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Senin yeni yazılımı denemek istiyorum. O nedenle şimdi format atacağıma o yazılımı kuracağım zaman format atarım.. evols fp3'ü kurmadan önce de hard format atmıştım halbuki. Neyse heyecanla bekliyoruz yeni yazılımımızı. :oke:
bencede öyle yap bir şey kalmadı sonuçta

• Beğen
Tepkiler: COJR3

StranqeR

Üye
hocam bi kaç nacizane şey tavsiye etmek isterim kamera olayı harita olayını göz önünde bulundurmanı ayrıca pil çubuğu ile menü klasor olayını da gözden geçirir misin bu yeni olacak CFW de.

Üst Alt