haqanguven
Üye
siteyi pm atar mısın?
açıktan veremem ama cfw çıkınca konu başlığını vericem googlede aratmanız yeterli olacak...
siteyi pm atar mısın?
açıktan veremem ama cfw çıkınca konu başlığını vericem googlede aratmanız yeterli olacak...

bu bir isyandir![]()

güle güle kullan... cfwlerde sosyal ağlar çalışmıyor... face için fmobil i twiteer içinde twitian ı kullan sosyal ağlardan daha iyidirler...Romu yükledim. Çok hızlı stabil geldi bana. Teşekkürler. Yalnız güncellemelerden de Sosyal'i yükledim fakat sosyal tam açılacakken atıyor. Programdan çıkıyor. Nasıl bir çözüm öneriniz var? Bir de keşke Nokia Sync de olsaydı cfw de. Çünkü rehberi senkronize tutmak lazım...
nedeni senle maxicep arasında olan birşeydir artık bilmiyorum![]()

Açtığınız konuyu takibinizdeki hızınız için ve de yanıtınız için teşekkürler![]()

maxiceple bir sorunum yok sadece o siteye özel bir cfw çıkartıyorum.. sitenin gelişmesi için![]()
oda kanal d den tv 8 geçmişi az izlenen kanallara çekmek miş

okan bayülgen hesabımıoda kanal d den tv 8 geçmişi az izlenen kanallara çekmek miş
![]()
ama ününü kaybetti gitti![]()
Hakan yeni cfw'n evols'dan üstün mü olacak? Yani evols kullanan herkesin yeni cfw'ne geçmesini tavsiye edermisin?
yeni CWF çıkarmayı düşünüyomusun![]()
kardeşim bu cfw nokıa 700 de olurmu yaa c7-00 deil ama nokıa 700 arayüz olarak aynı ama Lütfen cevaplarsanız iyi olur
Hakan sende ön kamera çalışıyor mu? Arkadaşlar bu yazılımı kullananlar bi ön kamerayı deneyebilirler mi?
Bugün görüntülü konuşma denedik birtürlü ön kamera aktif olmadı. Görüşmeyi sonlandırdıktan sonra kamera modunda ön kamerayı açmayı denedikçe hata aldım.. Tahminim o ki yazılıma gömülü olan kamera modunda bir sıkıntı var ve ön kamera iptal.. Çözüm önerin var mı hakan?
bencede öyle yap bir şey kalmadı sonuçtaSenin yeni yazılımı denemek istiyorum. O nedenle şimdi format atacağıma o yazılımı kuracağım zaman format atarım.. evols fp3'ü kurmadan önce de hard format atmıştım halbuki. Neyse heyecanla bekliyoruz yeni yazılımımızı.![]()