Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Yardımlarınızdan dolayı tekrardan teşekkür ederim saygılar...

- - - Eklendi - - -

Selamun aleyküm Arkadaşlar Waiting for USB device... diye bir yazı çıktı yaklaşık yarım saattir bu şekilde ve hiç bir ilerleme yok yardımcı olursanız sevinirim.

h!do

Üye
kardesim dün tekrar flasladım buna ama söyle bi sorunum var giris ekranına ne widget ekleyebiliyorum ne kısayol ekleyebiliyorum nede yeni giriş ekranı ekleyebiliyorum mesela widget ekle diyorum widgetler geliyor ama üzerine basıyorum ekrana eklemiyor. Sorun ne olabilir ? Yeniden flas atmak cok zor geliyor tekrar uygulama yüklemek vs :/

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınızdan dolayı tekrardan teşekkür ederim saygılar...

- - - Eklendi - - -

Selamun aleyküm Arkadaşlar Waiting for USB device... diye bir yazı çıktı yaklaşık yarım saattir bu şekilde ve hiç bir ilerleme yok yardımcı olursanız sevinirim.

telefon açıkmı kapalı

- - - Eklendi - - -

kardesim dün tekrar flasladım buna ama söyle bi sorunum var giris ekranına ne widget ekleyebiliyorum ne kısayol ekleyebiliyorum nede yeni giriş ekranı ekleyebiliyorum mesela widget ekle diyorum widgetler geliyor ama üzerine basıyorum ekrana eklemiyor. Sorun ne olabilir ? Yeniden flas atmak cok zor geliyor tekrar uygulama yüklemek vs :/

sistemde hata oluşmuş... flaşh atman şart... ilk önce depo ve hafıza kartını biçimlendir daha sonra hard format at ve phoenixten yazılım sıfırla ile flaşhla sorun kalmayacaktır

h!do

Üye
yapma ya :/ neyse ofw yükleyecem dokunmatiğimde sorun var uzun süredir kendi kendine ekrana falan basıyor ekranı kapatıp açınca düzeliyor sence bunun nedeni ne olabilir ? Donanımsal gibi geldi bana bi garantiye yollayayımda sonra tekrar gecerim bu cfw ye. Devamı gelecek mi peki cfwlerinin ? Su anda en iyi sensin :)

- - - Eklendi - - -

hah soft attım düzeldi sorun :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yapma ya :/ neyse ofw yükleyecem dokunmatiğimde sorun var uzun süredir kendi kendine ekrana falan basıyor ekranı kapatıp açınca düzeliyor sence bunun nedeni ne olabilir ? Donanımsal gibi geldi bana bi garantiye yollayayımda sonra tekrar gecerim bu cfw ye. Devamı gelecek mi peki cfwlerinin ? Su anda en iyi sensin :)

- - - Eklendi - - -

hah soft attım düzeldi sorun :D

sorunun çözüldüğüne sevindim. Bir site için özel cfw çıkartıcam. Ondan sonra evols güncellemesi belki gelebilir.,

reis401

reis401

Üye
Epeydir Kullanıyorum Çok Güzel Fakat Haritalarda Sorun Var Galiba.Hedef Seçip Sür Dediğimde Kapanıyor Program...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Epeydir Kullanıyorum Çok Güzel Fakat Haritalarda Sorun Var Galiba.Hedef Seçip Sür Dediğimde Kapanıyor Program...
hım kaldırdığımdan oluyordur. Orjinal udanın içini benim hazırladığım udaya aktar flaşhla düzelir.

Anil-D

Anil-D

Üye
abi bu c6 01 icin yaptıklarındaki resimlerdeki seyler varmı

reis401

reis401

Üye
Haritaları İndirip Kurdum Düzeldi
Teşekkürler

kilic450

Üye
nokia 603 e kursam sıkıntı olur mu

arslanla

arslanla

Üye
Ben daha bu güncellemeyi kurmadım:d: ama neyse 03.03.2013 güncellemesini kurarım..

Üst Alt