Yardımlarınızdan dolayı tekrardan teşekkür ederim saygılar...
- - - Eklendi - - -
Selamun aleyküm Arkadaşlar Waiting for USB device... diye bir yazı çıktı yaklaşık yarım saattir bu şekilde ve hiç bir ilerleme yok yardımcı olursanız sevinirim.
kardesim dün tekrar flasladım buna ama söyle bi sorunum var giris ekranına ne widget ekleyebiliyorum ne kısayol ekleyebiliyorum nede yeni giriş ekranı ekleyebiliyorum mesela widget ekle diyorum widgetler geliyor ama üzerine basıyorum ekrana eklemiyor. Sorun ne olabilir ? Yeniden flas atmak cok zor geliyor tekrar uygulama yüklemek vs :/

yapma ya :/ neyse ofw yükleyecem dokunmatiğimde sorun var uzun süredir kendi kendine ekrana falan basıyor ekranı kapatıp açınca düzeliyor sence bunun nedeni ne olabilir ? Donanımsal gibi geldi bana bi garantiye yollayayımda sonra tekrar gecerim bu cfw ye. Devamı gelecek mi peki cfwlerinin ? Su anda en iyi sensin
- - - Eklendi - - -
hah soft attım düzeldi sorun![]()
hım kaldırdığımdan oluyordur. Orjinal udanın içini benim hazırladığım udaya aktar flaşhla düzelir.Epeydir Kullanıyorum Çok Güzel Fakat Haritalarda Sorun Var Galiba.Hedef Seçip Sür Dediğimde Kapanıyor Program...
abi bu c6 01 icin yaptıklarındaki resimlerdeki seyler varmı
tamam kardeşimHaritaları İndirip Kurdum Düzeldi
Teşekkürler
nokia 603 e kursam sıkıntı olur mu
Ben daha bu güncellemeyi kurmadımama neyse 03.03.2013 güncellemesini kurarım..

EVOLUTİON dı galiba...
evols güncellemesi değil... başka bir cfw dir o![]()
EVOLUTİON dı galiba...
paylaşım burdan mı olacak

paylaşım burdan mı olacak![]()