profilimde olan telefonlar var elimde 5800 - c7 701ya kardeş senin kaç tane telefonun var he telefona cfw çıkarıyorsun![]()

tabi ki seciyorum dostum, ingilizce kullanmak istedigimde dikeyde klavye kesinlikle calismiyor, yatayda calisiyor ama o da yetmiyor.
seçeneklerden qwert klavyeyi seçemiormusun
hımm anladım sorun dll dosyasının eksik olduğundan kaynaklıdır.. şimdilik idare et ilerde güncelleme getirince bu sorunla ilgilenirimtabi ki seciyorum dostum, ingilizce kullanmak istedigimde dikeyde klavye kesinlikle calismiyor, yatayda calisiyor ama o da yetmiyor.
sagol
htc one x alacam yakında ne düşünüyorsunözelden msj atılmıyor sana bu arada
android işletim sistemleriyle pek aram yok ama s3 kullandım gayet güzel fiyat farkı yoksa arada s3 almanı öneririm kardeşim neyse konu dağılmasın diğer siteden yaz...
o site gibi cins site görmedim ya adamlar yorum yapmadan birşey indirdim diye üyeliğimi engellediler .d
hehe sitede linkler gözüktü diyemi yoksa linkleri çözmenin bir yolunu buldun diyemi nasıl indirdin normal bir şekildemi
anladım kardeşimvalla bende anlamadım normalde dediğin gibi yorum yapmadan link vermiyor o site bi ara bir girdim Forumdan yasaklanma sebebiniz: Yorum yazmadan eklenti indiriyorsan git bir ay sonra gel. Belki aklın başına gelir yazıyordu gülmekten koptum .d adamlar dalga geçer gibi .d ilk defa başıma böyle birşey geldi şaşırdım .d maxicepin gözünü seveyim![]()
Kardeş kamera Acıkken geri cıkmak istediğim de ekran 10-20 sn ye kadar karırıyo ve öyle kalıyo acaba benim telefon da mı bi anormallik var yoksa evols sürümünün bi anormalliği mi
ne tür hata alıyorsunBu firmwarede haritları kullanabilen varmı ? Nvigasyonu kullanamıyorum nasıl düzeltiriz.. Nokia haritaları sıfırdan yükledim ama açılmıyo
Kardeş kamera Acıkken geri cıkmak istediğim de ekran 10-20 sn ye kadar karırıyo ve öyle kalıyo acaba benim telefon da mı bi anormallik var yoksa evols sürümünün bi anormalliği mi
Bu firmwarede haritları kullanabilen varmı ? Nvigasyonu kullanamıyorum nasıl düzeltiriz.. Nokia haritaları sıfırdan yükledim ama açılmıyo
naısl yani. kameranın kapanması için çok mu bekliyoraynısı bende var çokta önemli birşey sayılmaz o
- - - Eklendi - - -
nokia maps suite 2.0 v3.06 var forumda arattır onu kur hallolur.
naısl yani. kameranın kapanması için çok mu bekliyor
hım bende öyle bir hata yok ama... orijinal coreden avkonu çekip evolsun avkonuna aktarınca orjinaldeki pil göstergesi filan geri gelir...Kameranın kapanması 5sn kadar sürüyor o arada telefon bir nevi kilitleniyor. Ayrıca bu pil gösterge kısmını nasıl orjinal hale getirebilirim?
a.selam... bu konuda anlattımSelamun Aleyküm arkadaşlar bu soracağım soruda beni biraz mazur görün ama inanın tam olarak bilmediğimden kaynaklanıyor ben bu yazılımı indirdim fakat nasıl kuracağımı bilmiyorum hafıza kartını tamamen biçimlendireceğimi biliyorum başka bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim ilginizden dolayı şimdiden teşekkürler arkadaşlar.