Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ya kardeş senin kaç tane telefonun var he telefona cfw çıkarıyorsun :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tabi ki seciyorum dostum, ingilizce kullanmak istedigimde dikeyde klavye kesinlikle calismiyor, yatayda calisiyor ama o da yetmiyor.
sagol
hımm anladım sorun dll dosyasının eksik olduğundan kaynaklıdır.. şimdilik idare et ilerde güncelleme getirince bu sorunla ilgilenirim

emreli01

emreli01

Üye
htc one x alacam yakında ne düşünüyorsun :) özelden msj atılmıyor sana bu arada

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
htc one x alacam yakında ne düşünüyorsun :) özelden msj atılmıyor sana bu arada

android işletim sistemleriyle pek aram yok ama s3 kullandım gayet güzel fiyat farkı yoksa arada s3 almanı öneririm kardeşim neyse konu dağılmasın diğer siteden yaz...

emreli01

emreli01

Üye

android işletim sistemleriyle pek aram yok ama s3 kullandım gayet güzel fiyat farkı yoksa arada s3 almanı öneririm kardeşim neyse konu dağılmasın diğer siteden yaz...

o site gibi cins site görmedim ya adamlar yorum yapmadan birşey indirdim diye üyeliğimi engellediler .d

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
o site gibi cins site görmedim ya adamlar yorum yapmadan birşey indirdim diye üyeliğimi engellediler .d
:) hehe sitede linkler gözüktü diyemi yoksa linkleri çözmenin bir yolunu buldun diyemi nasıl indirdin normal bir şekildemi

emreli01

emreli01

Üye
valla bende anlamadım normalde dediğin gibi yorum yapmadan link vermiyor o site bi ara bir girdim Forumdan yasaklanma sebebiniz: Yorum yazmadan eklenti indiriyorsan git bir ay sonra gel. Belki aklın başına gelir yazıyordu gülmekten koptum .d adamlar dalga geçer gibi .d ilk defa başıma böyle birşey geldi şaşırdım .d maxicepin gözünü seveyim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
valla bende anlamadım normalde dediğin gibi yorum yapmadan link vermiyor o site bi ara bir girdim Forumdan yasaklanma sebebiniz: Yorum yazmadan eklenti indiriyorsan git bir ay sonra gel. Belki aklın başına gelir yazıyordu gülmekten koptum .d adamlar dalga geçer gibi .d ilk defa başıma böyle birşey geldi şaşırdım .d maxicepin gözünü seveyim :)
anladım kardeşim

nıcolahı

Üye
Kardeş kamera Acıkken geri cıkmak istediğim de ekran 10-20 sn ye kadar karırıyo ve öyle kalıyo acaba benim telefon da mı bi anormallik var yoksa evols sürümünün bi anormalliği mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş kamera Acıkken geri cıkmak istediğim de ekran 10-20 sn ye kadar karırıyo ve öyle kalıyo acaba benim telefon da mı bi anormallik var yoksa evols sürümünün bi anormalliği mi

öyle bir hata yok. yazılımı atmadan önce depo, hafıza kartını biçimlendirip hard format attınmı?

KO9

KO9

Üye
Bu firmwarede haritları kullanabilen varmı ? Nvigasyonu kullanamıyorum nasıl düzeltiriz.. Nokia haritaları sıfırdan yükledim ama açılmıyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu firmwarede haritları kullanabilen varmı ? Nvigasyonu kullanamıyorum nasıl düzeltiriz.. Nokia haritaları sıfırdan yükledim ama açılmıyo
ne tür hata alıyorsun

StranqeR

Üye

aynısı bende var çokta önemli birşey sayılmaz o

- - - Eklendi - - -

nokia maps suite 2.0 v3.06 var forumda arattır onu kur hallolur.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aynısı bende var çokta önemli birşey sayılmaz o

- - - Eklendi - - -

nokia maps suite 2.0 v3.06 var forumda arattır onu kur hallolur.
naısl yani. kameranın kapanması için çok mu bekliyor

StranqeR

Üye

naısl yani. kameranın kapanması için çok mu bekliyor

Kameranın kapanması 5sn kadar sürüyor o arada telefon bir nevi kilitleniyor. Ayrıca bu pil gösterge kısmını nasıl orjinal hale getirebilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kameranın kapanması 5sn kadar sürüyor o arada telefon bir nevi kilitleniyor. Ayrıca bu pil gösterge kısmını nasıl orjinal hale getirebilirim?
hım bende öyle bir hata yok ama... orijinal coreden avkonu çekip evolsun avkonuna aktarınca orjinaldeki pil göstergesi filan geri gelir...

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar bu soracağım soruda beni biraz mazur görün ama inanın tam olarak bilmediğimden kaynaklanıyor ben bu yazılımı indirdim fakat nasıl kuracağımı bilmiyorum hafıza kartını tamamen biçimlendireceğimi biliyorum başka bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim ilginizden dolayı şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Selamun Aleyküm arkadaşlar bu soracağım soruda beni biraz mazur görün ama inanın tam olarak bilmediğimden kaynaklanıyor ben bu yazılımı indirdim fakat nasıl kuracağımı bilmiyorum hafıza kartını tamamen biçimlendireceğimi biliyorum başka bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim ilginizden dolayı şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
a.selam... bu konuda anlattım
http://www.maxicep.com/modifikasyon...2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html

• Beğen
Tepkiler: yesilyol22

Üst Alt