Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

StranqeR

Üye
Benim şu maps işinde bir sorun var normal olarak n8 de rota kurup gittiğim araba resimli uygulama yok :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Benim şu maps işinde bir sorun var normal olarak n8 de rota kurup gittiğim araba resimli uygulama yok :)
en zayıf yerimden soruyorsun.. haritaları hiç kullanmadığım için o konuda inan bir bilgim yok :)

AмσηR@

AмσηR@

Üye
ilk modifiye olarak bunu kurdum ve çok çok iyi :) Emeğin için teşekkürler.
tek bir sorunum var.
.rar ve zip dosyalarını indirdikten sonra ,kurdugum rar programı , indirdigim dosyayı görmüyor. yani rar veya zipten çıkartırken problem yaşıyorum.
bunun nedeni ne olabilir? veya bir çözümü var mıdır ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ilk modifiye olarak bunu kurdum ve çok çok iyi :) Emeğin için teşekkürler.
tek bir sorunum var.
.rar ve zip dosyalarını indirdikten sonra ,kurdugum rar programı , indirdigim dosyayı görmüyor. yani rar veya zipten çıkartırken problem yaşıyorum.
bunun nedeni ne olabilir? veya bir çözümü var mıdır ?

teşekkürler..
Uyumlu değil herhalde ondan olmuyordur pc geçince uyumlu olanı paylaşırım

• Beğen
Tepkiler: AмσηR@

StranqeR

Üye
Şu duvar kağıdı ayarlama kısmında bir problem var. Nasıl dersen orjinal yazılımda resim büyükse duvar kağıdı yaparken kırpma menüsü gelir ama gelmiyor otomatik yapıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Şu duvar kağıdı ayarlama kısmında bir problem var. Nasıl dersen orjinal yazılımda resim büyükse duvar kağıdı yaparken kırpma menüsü gelir ama gelmiyor otomatik yapıyor.

nedenide udadan fotograf editor kaldirildigi icindir...

StranqeR

Üye
tesekkurler cok iyi calisma su kucuk sorunlarıda hallettım sorun kalmadı

scey12

Üye
Nokia x6 ya olmaz mı bu ?

scey12

Üye
o konuyu biliyorum nokia x6 ya C7 görünümlü symbian evols yokmudur ya ??

emreli01

emreli01

Üye
Yeni yazılım gelecekmi ?

cmbd

Üye
dostum, hard formati atip bicimlendirip yukledim, ama evolsu yuklememe ragmen, nokia belle refresh yuklu gorunuyor, ve bu versiyon evolsun yaninda acayip tirt kaliyor, nasil gecebilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dostum, hard formati atip bicimlendirip yukledim, ama evolsu yuklememe ragmen, nokia belle refresh yuklu gorunuyor, ve bu versiyon evolsun yaninda acayip tirt kaliyor, nasil gecebilirim?
yazılım sıfırla ile yükle bide... yüklenmemişli hatalı yüklenmiş diye kimi yerler değişmemiş

Üst Alt