en zayıf yerimden soruyorsun.. haritaları hiç kullanmadığım için o konuda inan bir bilgim yokBenim şu maps işinde bir sorun var normal olarak n8 de rota kurup gittiğim araba resimli uygulama yok![]()

ilk modifiye olarak bunu kurdum ve çok çok iyiEmeğin için teşekkürler.
tek bir sorunum var.
.rar ve zip dosyalarını indirdikten sonra ,kurdugum rar programı , indirdigim dosyayı görmüyor. yani rar veya zipten çıkartırken problem yaşıyorum.
bunun nedeni ne olabilir? veya bir çözümü var mıdır ?
Şu duvar kağıdı ayarlama kısmında bir problem var. Nasıl dersen orjinal yazılımda resim büyükse duvar kağıdı yaparken kırpma menüsü gelir ama gelmiyor otomatik yapıyor.
nedenide udadan fotograf editor kaldirildigi icindir...
editör ü kursak düzelir mi yoksa ayrıca birşey yapmak gerekir mi ?
rica ederim güle güle kullantesekkurler cok iyi calisma su kucuk sorunlarıda hallettım sorun kalmadı
hayır x6 için bu konuya bak http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-guncelleme-on-izlemeleri-eklendi-604563.htmlNokia x6 ya olmaz mı bu ?
o konuyu biliyorum nokia x6 ya C7 görünümlü symbian evols yokmudur ya ??
Yeni yazılım gelecekmi ?
yazılım sıfırla ile yükle bide... yüklenmemişli hatalı yüklenmiş diye kimi yerler değişmemişdostum, hard formati atip bicimlendirip yukledim, ama evolsu yuklememe ragmen, nokia belle refresh yuklu gorunuyor, ve bu versiyon evolsun yaninda acayip tirt kaliyor, nasil gecebilirim?
hocam dedigini yaptim, yazilim yine refresh, 111 040 1511 c00 01
yazılım sıfırla ile yükle bide... yüklenmemişli hatalı yüklenmiş diye kimi yerler değişmemiş