Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Hakan bey bu klasörleri nasıl iptal edebiliriz

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
bunu 701 e yüklemek için ne yapmalıyım ?

kadir9809

kadir9809

Üye
Hakan abi Bende Hata Falan veriyoda Yapamadım. Cfw Yi begendim. Özelden Mesaj atsan bana bi yardım etsen olur mu. Id şifre Veririm. Yada bundan anlayan arkadaşlarda mesaj atabilir.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi Bende Hata Falan veriyoda Yapamadım. Cfw Yi begendim. Özelden Mesaj atsan bana bi yardım etsen olur mu. Id şifre Veririm. Yada bundan anlayan arkadaşlarda mesaj atabilir.

kardeşim şuan pc de değilim. Nerede takılıyosun belirt yardım edeyim

kadir9809

kadir9809

Üye
Tamam Abi Sorunu Çözdüm :) Birde Bu haritalarda Sürüş Modu ve yürümeyi Nasıl Yapıcaz Bulamadımda ?

EmreSalman

Üye
hakan kardeş özelden konuşalım o hatayı çözdüm yükledim eksikleri sana söyleyim bana msj at özelden

kadir9809

kadir9809

Üye
Orjinal Uda nın Linki Varmı Sende Abi ?

kadir9809

kadir9809

Üye
O navifirm de tam olarak hangisi oluyor acaba abi bi bilgi verir misin ? Hangi Dosya Oluyor ?

kadir9809

kadir9809

Üye
CFw gerçekten Cok iyi Ama yinede Mesela İnternette gezinirken Klavyede Takılmalar ve bu sitede takılmalar oluyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
CFw gerçekten Cok iyi Ama yinede Mesela İnternette gezinirken Klavyede Takılmalar ve bu sitede takılmalar oluyor.
o cfw ile alakala değildir.. orijinal yazılımda bile browserda hata var nokiadan bu yüzden güncelleme bekleniyor... onun için operayı kur kullan

kadir9809

kadir9809

Üye
Haritalarda Sürüş ve yürüme için navifirm den RM-675_111.040.1511_U01.01_79u.uda.fpsx dosyasını indirdim products rm-675 klasörüne attım ama phoenix bulamıyor Bu dosyayı ?

COJR3

COJR3

Üye
İndirdik,klasörsüz rofs2 ile kurulumu gerçekleştirdik. Yorumlar üzerine hiç denemeden haritaları yeniden kurduk. :oke: şimdilik bir sorun yok. Çok teşekkür ederiz ellerine sağlık. :tşk:

Üst Alt