Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap

:) inşallah bir sorunla karşılaşmam tam 00.00 da yayınlarım yüklersiniz...
inşallah.. bu arada birşey soracağım yazılımı yükledikten sonra sadece whatsapp ı yüklerim ben hiç ellemem :D o yüzden acaba 4x4 menü modu olan varmı elinde ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
inşallah.. bu arada birşey soracağım yazılımı yükledikten sonra sadece whatsapp ı yüklerim ben hiç ellemem :D o yüzden acaba 4x4 menü modu olan varmı elinde ?

4x4 menü iconlarında bozulma olduğu için elimde yok...

MertcaN9

MertcaN9

Üye
hakan bey-abi yaşınızı tam bilmediğim için kusura bakmayın lütfen büyükseniz mazur görün abi eğer az bir yaş farkı varsa üstadı alın üstünüze :D öncelikle N9 dan sonra bu C7 filan artık çok rahat kullanıyorum N9 da geliştirme üzerine bir telefon olduğu için kolay oluyor. nokia cooker da üst düzey kullanmaya başladım artık :D yanlız bir şeyler söylemek istiyorum annemde memnun cihazdan ve yazılımlardan onada çok flash atıyorum iki tane sorunu var şu an web de belli bir süre takılınca facebookda donmalar yaşıyor bataryayı çıkar tak yapıyor bir de klavye eski klavyeden çok memnun evols fp 2 de ki klavye :D aralıkları filan açık rahat yazıyor o aynı kalabilir mi. son olarak mobil veri kapalı yazısı çok deli ediyormuş bunlara dikkat edermisin her zaman ki gibi görsel olarak çok harika bir mod olacaktır eminim bu yazılımlarının en çok görsel tarafını beğeniyorum zaten :D kolay gelsin son olarak unuttum üst bar o N9 tarzı yapmıştınız ya o öyle kalabilir mi ? onu çok seviyor da annem :D bir tek onu düzenlemeyi bilmiyorum cooker da :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan bey-abi yaşınızı tam bilmediğim için kusura bakmayın lütfen büyükseniz mazur görün abi eğer az bir yaş farkı varsa üstadı alın üstünüze :D öncelikle N9 dan sonra bu C7 filan artık çok rahat kullanıyorum N9 da geliştirme üzerine bir telefon olduğu için kolay oluyor. nokia cooker da üst düzey kullanmaya başladım artık :D yanlız bir şeyler söylemek istiyorum annemde memnun cihazdan ve yazılımlardan onada çok flash atıyorum iki tane sorunu var şu an web de belli bir süre takılınca facebookda donmalar yaşıyor bataryayı çıkar tak yapıyor bir de klavye eski klavyeden çok memnun evols fp 2 de ki klavye :D aralıkları filan açık rahat yazıyor o aynı kalabilir mi. son olarak mobil veri kapalı yazısı çok deli ediyormuş bunlara dikkat edermisin her zaman ki gibi görsel olarak çok harika bir mod olacaktır eminim bu yazılımlarının en çok görsel tarafını beğeniyorum zaten :D kolay gelsin son olarak unuttum üst bar o N9 tarzı yapmıştınız ya o öyle kalabilir mi ? onu çok seviyor da annem :D bir tek onu düzenlemeyi bilmiyorum cooker da :D

yaş 23.
Web browserda sorun var genel sorun o. Operayı kur çok rahat edicektir.
Kavyeyi değiştirmedim sadece symboller ekledim aynı yani.
Yazılımı kapattım ileriye doğu çalışmam olursa mobil veri mesajıyla ilgilencem
status bar aynı değiştirmedim...

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye

yaş 23.
Web browserda sorun var genel sorun o. Operayı kur çok rahat edicektir.
Kavyeyi değiştirmedim sadece symboller ekledim aynı yani.
Yazılımı kapattım ileriye doğu çalışmam olursa mobil veri mesajıyla ilgilencem
status bar aynı değiştirmedim...

bende 17 yaşındayım iyi üstadım teşekkürler ellerine sğalık çoğu şey tam düşündüğüm gibi olmuş üst bar klavye vs.. ayrıca semboller de çok harika biliyorum onları çok saol :D FP 4 e kadar kusursuzca kullanırız umarım :D operayı da hiç düşünmemiştim teşekkürler iyi akıl ettin ama onda resim gösterimi küçük sanırım facede annem beğenmez gibi :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

bende 17 yaşındayım iyi üstadım teşekkürler ellerine sğalık çoğu şey tam düşündüğüm gibi olmuş üst bar klavye vs.. ayrıca semboller de çok harika biliyorum onları çok saol :D FP 4 e kadar kusursuzca kullanırız umarım :D operayı da hiç düşünmemiştim teşekkürler iyi akıl ettin ama onda resim gösterimi küçük sanırım facede annem beğenmez gibi :D

rica ederim... Fmobil i kullan face için bire birdir...

gt22

gt22

Üye
Böyle bir uğraşı içerisinde olmanız ve 1 . nesillere güzel geliştirmeler getirmeniz çok sevnidirici

şu an evols fp2 yi kullankıyorum çok memnunum FP 3 ü düşünemiyorum

Sizlere teşekkür ederim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

annem bilmiyor ingilizce :D kullanamıyor :ah

türkçe desteği var. ayarlardan türkçe yapabiliyosun...

- - - Eklendi - - -

Böyle bir uğraşı içerisinde olmanız ve 1 . nesillere güzel geliştirmeler getirmeniz çok sevnidirici

şu an evols fp2 yi kullankıyorum çok memnunum FP 3 ü düşünemiyorum

Sizlere teşekkür ederim

rica ederim... Böyle yorumlar görmek emeğimin değdiğini bilmek yetiyor valla.. Sizde saolasınız güle güle kullanın...

- - - Eklendi - - -

GÜNCELLEME BİLGİLERİ

ALFASAYISAL'A 5 SAYFA SYMBOL EKLENDİ
ALFASAYISAL HIZI ORJİNALİNE ÇEVİRİLDİ (HIZDA BUG OLDUĞU İÇİN)
C HAFIZASI ARTTIRILDI (BOŞ HAFIZA 500 MB)
MÜZİK ÇALARA HOŞGELDİNİZ YAZISI DEĞİŞTİRİLDİ (HOŞGELDİNİZ)
TEMA KALDIRILIP VARSAYILAN TEMA KULLANILDI
ÜRÜN GELİŞTİRME KAPATILDI
VARSAYILAN SATATUS BAR KAPALI OLARAK AYARLANDI
VARSAYILAN WİDGETLER EKLENDİ
VARSAYILAN TARİH 01.12.2012 OLARAK AYARLANDI
YENİ WİDGET EKLENDİ (DİJİTAL SAAT ŞEFFAF)
WİDGETLER GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞTİRİLDİ (HEPSİ DEĞİL)
ZAMAN DİLİMİ GÜNCELLENDİ

MertcaN9

MertcaN9

Üye
geldi mi güncelleme ?

ayefe09

ayefe09

Üye
Emeğine sağlık, bence beklentileri karşılayan bir cfw olmuş. :oke: :tşk:

fearskin

Üye
Emegine sağlik kuzen...

Vasiyetim

Üye
dostum haritalarda - buraya sür - özelliği çalışmıyor buna bi bakabilirmisin haritaları sık kullanıyorum sıkıntı oluyor.. eline sağlık.

aliosman166

aliosman166

Üye
C7 kullanmıyorum ama şeffaf widgetler güzel olmuş :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ayefe09

ayefe09

Üye
dostum haritalarda - buraya sür - özelliği çalışmıyor buna bi bakabilirmisin haritaları sık kullanıyorum sıkıntı oluyor.. eline sağlık.
bende de aynı idi ben nokia store den tekrar yükledim düzeldi..

Üst Alt