Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

COJR3

COJR3

Üye

Hocam dikkatimi çektide, Evols temamızın şeffaflığı biraz az. Açıkcası ben şeffaflığı yüksek temaları telefonlarımıza daha çok yakıştırıyorum. Transparan widgetlar ve örneğin ev ekranında; alttaki 3 butonun bulunduğu bar şeffaf olunca duvar kağıdı daha çok öne çıkıyor ve telefonu daha renkli daha gösterişli kılıyor.

Mesela şuan bende şu tema yüklü (sarı olan)

http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/tilesilicious-series-by-attisx-nokia-belle-723484.html

Hem arayüzü güzel ve seri hemde alttaki bar şeffaf ve bu sayede telefon ekranı daha büyük gibi duruyor.. Tabiki bu kendi yazılımın sen nasıl beğeniyorsan biz seve seve kurarız ama madem kullanıyoruz fikirlerimizi paylaşmak iyi olur :oke:

Vede fark ettim ki hepimiz video ve fotoğraf düzenleyici youtube ve shazam gibi ana programları yazılımı kurdukdan sonra peşine düşüp kuruyoruz. bence bunlar çekirdeğe yeniden dahil edilmeli diyorum.

Son olarak bu tema serisinin ikonları çok başarılı. çözünürlükleri ve renkleri çok güzel görünüyor. Evols birgün farklı ve renkli bir arayüz ile bizlere dönecekse bu ikonlar örnek teşkil edebilir :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-te...-v2-updated-by-attisx-nokia-belle-720618.html

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam dikkatimi çektide, Evols temamızın şeffaflığı biraz az. Açıkcası ben şeffaflığı yüksek temaları telefonlarımıza daha çok yakıştırıyorum. Transparan widgetlar ve örneğin ev ekranında; alttaki 3 butonun bulunduğu bar şeffaf olunca duvar kağıdı daha çok öne çıkıyor ve telefonu daha renkli daha gösterişli kılıyor.

Mesela şuan bende şu tema yüklü (sarı olan)

http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/tilesilicious-series-by-attisx-nokia-belle-723484.html

Hem arayüzü güzel ve seri hemde alttaki bar şeffaf ve bu sayede telefon ekranı daha büyük gibi duruyor.. Tabiki bu kendi yazılımın sen nasıl beğeniyorsan biz seve seve kurarız ama madem kullanıyoruz fikirlerimizi paylaşmak iyi olur :oke:

Vede fark ettim ki hepimiz video ve fotoğraf düzenleyici youtube ve shazam gibi ana programları yazılımı kurdukdan sonra peşine düşüp kuruyoruz. bence bunlar çekirdeğe yeniden dahil edilmeli diyorum.

Son olarak bu tema serisinin ikonları çok başarılı. çözünürlükleri ve renkleri çok güzel görünüyor. Evols birgün farklı ve renkli bir arayüz ile bizlere dönecekse bu ikonlar örnek teşkil edebilir :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-te...-v2-updated-by-attisx-nokia-belle-720618.html

önerilerin için teşekkürler... barı şeffaf yapmak kolay sadece kabuk temayı editliycem ama başka temalar kullandığınız zaman o tema şeffaf değilse yine gözükücektir... o yüzden isteyen şeffaf yapması için başka temalar kurabilir bu pek sorun olmaz herhalde... orijinal uygulamarı isteyenlere zaten açıklama yapıyorum orijinal udayı kullansınlar tüm uygulamar geri geliyor ben sadece udadan uygulamarı siliyorum onun dışında herhangi bir mod uygulamıyorum... ana başlıkta bunu not düşücem orijinal uygulamarı isteyenler için... iconlara gelicek olursak kabuk tema olarak iconları yaparım paylaşırım isteyen coreye atar ana iconları o olur ama ben meegodan yanayım bence şuanki iconlar çok güzel...

• Beğen
Tepkiler: COJR3

cansnmez76

Üye
701e olurmu bu?

EmreSalman

Üye
kardeş 603 fp2 için evols hazırmı çok merak ettim :)

emreli01

emreli01

Üye

başlayamadımki... Alamadım bi türlü tlfnu... 603 alcaktım vazgeçtim 701 bakıyorum yok...

oo :) senidemi 2.sınıfa yükseltiyoruz hadi bakalım nokia bırakmış bizi sen bırakmışsın çok mu :D :lac:

EmreSalman

Üye
1 aralığa 603 için geçerli olan cfw hazır olurmu peki ?

EmreSalman

Üye
inşallah ya eğer bulup yaparsan 1 aralığı beklemiyeceksin değilmi :D

emreli01

emreli01

Üye

c7 sarıtıcağımı kim söyledi... 5800, C7, 701 ile yola devam :)

- - - Eklendi - - -

telefonu halledebilirsim çoktan hazır olucak... Yarın bakıcam artık inş. Bulurum..

nokia koleksiyonu kuruyorsun galiba hadi bakalım 701 aldın mi c 7 nin yüzüne bakmazsn ne de olsa tip olarak aynı donanım desen daha üstün hayırlısı olsun :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nokia koleksiyonu kuruyorsun galiba hadi bakalım 701 aldın mi c 7 nin yüzüne bakmazsn ne de olsa tip olarak aynı donanım desen daha üstün hayırlısı olsun :)

:) hehe sadece yazılım, ram ve işlemci yüksek... Dahs c7 ile yapıcam çok iş var. Şu evols güncellemelerini çıkartayım.2. Nesillerede yazılım çıkarttıktan sonra başka yazılım çıkartıp sizlerin isteklerinin çoğunluyla yazılım yapıcam.

- - - Eklendi - - -

inşallah ya eğer bulup yaparsan 1 aralığı beklemiyeceksin değilmi :D

1 aralık çıkış tarihş geçebilirde. Sadece 603 e çıkartmıycam tüm 2. Nesillere...

emreli01

emreli01

Üye
c7 ile yapılacak çok iş var diyorsun fakat sistem olarak fetih edilmis gibi :) merak ediyorum bu spb 3D shell li crackliyecek kimse yokmu acaba forumda .. Ne kadar süre geçti halen tık yok

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
c7 ile yapılacak çok iş var diyorsun fakat sistem olarak fetih edilmis gibi :) merak ediyorum bu spb 3D shell li liyecek kimse yokmu acaba forumda .. Ne kadar süre geçti halen tık yok

yeni bişiler katmaya çalışıyorum yapabildiklerimi yapıp sizinde kullanmanızı sağlıyorum.. incelemedim spb 3d Shell i ama geçenlerde spb Shell in hangi sürümü bilmiyorum ama sıf wp denemek için kurdum seral istiyordu bende araştırdım buldum crackledim sen hangi konudan bahsediyorsun söyle bana bakalım aynıysa crackleriz :)

EmreSalman

Üye
603ü bulabildn mi kardeş çalışmalara başladın mı :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
603ü bulabildn mi kardeş çalışmalara başladın mı :)

701 alıcam daha almadım... Hazırlıycam 603 dosyalarını yalnız testter sen olucan... Msnden konuşalım. Yarın işim çıkmazsa çok hazırlayıp atayım sana denersin...

EmreSalman

Üye
olurda telefonun ölme riski varmı :D

emreli01

emreli01

Üye

yeni bişiler katmaya çalışıyorum yapabildiklerimi yapıp sizinde kullanmanızı sağlıyorum.. incelemedim spb 3d Shell i ama geçenlerde spb Shell in hangi sürümü bilmiyorum ama sıf wp denemek için kurdum seral istiyordu bende araştırdım buldum crackledim sen hangi konudan bahsediyorsun söyle bana bakalım aynıysa crackleriz :)

zaten 3d diye tek versiyonu var diye biliyorum 3d olmayanlar zaten forumda mevcut biliyorum onları fakat senin denediğin hangisi link versene bir bakayım

Üst Alt