Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
İlk önce çalışmanız ve emeğiniz için teşekkür ederim.Bu benim ilk modifikasyonumdu ve renkler olsun hız olsun görünüş olsun tema ve efektler gerçekten çok hoşuma gitti ve yükledim :) Şu anda tam olarak bitmediğini biliyorum fakat bir kaç tane ufak tefek hatası var ;
birincisi şarj kısmının yanındaki wifi simgesi sürekli olarak orada kalıyor
ikincisi rehberi hafıza kartından kopyaladığımda içinde iki numara bulunan kartvizitleri tek tek rehbere kaydediyor
üçüncüsü tam anlayamadım ama sanırım statik kaydırmadan dolayı bazen web kilitleniyor ve telefonu kitliyor .
Dediğim gibi bu benim ilk modifikasyonumdu yani bu problemler benden kaynaklımı tam olarak bilmiyorum :)
Eğer değilse beta sürümde bu hataları hallede bilirsen gerçekten güzel olur :) Tekrar ellerine sağlık :)

teşekkürler güle güle kullan...
Wifi simgesi kalmasının sebebi bağlantı aktif olduğundandır. Kurduğun uygulamalardan biri arka planda çalışıyor herhalde o yüzden oda aktif kalmış.
Rehberi tlfnun hafızası seç ve kopyala gruplanıcaktır
web browser belle refresh genel hatası orjinle dön yine takılmalar olduğunu görüceksin

- - - Eklendi - - -

c7 belle refreshte çalıştığı sabit olan bu modları tek tek nerde bulabilirim acaba? Bi arkadaş refresh uyumlu modlar diye paylaşmış ama kinetik kaydırma gibi bazı modları çalıştıramadım. Cfw yapan arkadaşlardan mod paylaşımı da bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.

burası istek yeri değildir
konu dışında lütfen yorum atmayınız..

wontettt

Üye
Bu kadar çabuk ilgilendiğin için teşekkür ederim .Rehberin sim hafızasına geçiceği aklıma gelmemişti :) Hallettim tekrar saolasın :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar çabuk ilgilendiğin için teşekkür ederim .Rehberin sim hafızasına geçiceği aklıma gelmemişti :) Hallettim tekrar saolasın :)

rehberi varsayılan sim hafızası ayarladığım için yazılımı atınca öyle geliyor.. Rica ederim güle güle kullan

emreli01

emreli01

Üye
orjinal uda daki gereksiz uygulamaları kaldırdım ekran koruyucularıda attım sür sorunu felan kalmadı :)

inan merak ediyorum daha fazla bu sistem üzerinde ne değişiklik yapılablr die :)
yani yapılacak herşeyi sistem olarak performns olarak herşey yapılmış durumda görsellik desen en fazla menu düzeni değişir o kadar bundan sonraki yazılımda cıkarsa ne olacak merak ediyorum .. :)

tass_co1983

tass_co1983

Üye
ellerine sağlık. saçma bir sorum olacak. çalışacağından eminim ama tereddüt ettiğim için soruyorum. c7 de 3 model var. 059B534-059b5g8-059b5p6. paylaştığın cfw bu üçünde de çalışır değil mi? yengemin telefonuna kurcam, bozup mahçup olmayım :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık. saçma bir sorum olacak. çalışacağından eminim ama tereddüt ettiğim için soruyorum. c7 de 3 model var. 059B534-059b5g8-059b5p6. paylaştığın cfw bu üçünde de çalışır değil mi? yengemin telefonuna kurcam, bozup mahçup olmayım :)
sorun çıkmaz gönül rahatlığıyla kurabilirsin.. bişe olursa burdayım ben kardeş

- - - Eklendi - - -

orjinal uda daki gereksiz uygulamaları kaldırdım ekran koruyucularıda attım sür sorunu felan kalmadı :)

inan merak ediyorum daha fazla bu sistem üzerinde ne değişiklik yapılablr die :)
yani yapılacak herşeyi sistem olarak performns olarak herşey yapılmış durumda görsellik desen en fazla menu düzeni değişir o kadar bundan sonraki yazılımda cıkarsa ne olacak merak ediyorum .. :)

:) sorununun çözüldüğüne sevindim demekki udadanmış... herhalde ben kaldırdığım için sonradan kurulmuyor tam ondan olmuyordur... ilerliyen zamanlarda bakalım daha neler yapıcaz

• Beğen
Tepkiler: emreli01 ve tass_co1983
tass_co1983

tass_co1983

Üye
çok sağolasın ;) yalnız phoenix ile flashlamayı denedim ama bir türlü olmadı :( yanlış yapıyorum diyecem ama şimdi belco2 nin paylaştığı cfw yi kendi telefonuma sorunsuz flashladım :hmmm neden yazamadım ki acaba? birde dead flash la deneyecektim ama onu da ..... yemedi :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolasın ;) yalnız phoenix ile flashlamayı denedim ama bir türlü olmadı :( yanlış yapıyorum diyecem ama şimdi belco2 nin paylaştığı cfw yi kendi telefonuma sorunsuz flashladım :hmmm neden yazamadım ki acaba? birde dead flash la deneyecektim ama onu da ..... yemedi :D

dosyalsrı indirirken hatalı inmiş olabilir tekrar dene istersen

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yeniden indirip denerim ;) peki sıkıntı devam ederse başka ne yapabilirim?

tuhaf bi durum.. Hiç bir yazılım atamasan tamam ama atabiliyosun başka yazılım... Başka bi pc de deneme imkanın varsa bide öyle dene istersen

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
tass_co1983

tass_co1983

Üye
bak bu olabilir :D notebooktan atmayı denemiştim c7 ye. benimkini masaüstünde denedim :oke: masaüstünden denerim yarın, sonucu yazarım ;) teşekkürler Hakan :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bak bu olabilir :D notebooktan atmayı denemiştim c7 ye. benimkini masaüstünde denedim :oke: masaüstünden denerim yarın, sonucu yazarım ;) teşekkürler Hakan :oke:

tamam o zaman dene bakalım ne sonuç alırsın ona göre bakarız. Rica ederim kardeş

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
tass_co1983

tass_co1983

Üye
denedim yine olmadı. nokia suite i kaldırıp tekrar kurdum ve yine olmadı :(

tass_co1983

tass_co1983

Üye
dead denesem diyorum. o da olmazsa tekrar orjinali üzerine dead lerim. olur mu acaba?

tass_co1983

tass_co1983

Üye
açayım istersen team i şimdi? pm atıyorum :oke:

tass_co1983

tass_co1983

Üye
:D kusura bakma. Çok çok teşekkür ederim Hakan. Allah razı olsun senden ;)

Üst Alt