haqanguven
Üye
İlk önce çalışmanız ve emeğiniz için teşekkür ederim.Bu benim ilk modifikasyonumdu ve renkler olsun hız olsun görünüş olsun tema ve efektler gerçekten çok hoşuma gitti ve yükledimŞu anda tam olarak bitmediğini biliyorum fakat bir kaç tane ufak tefek hatası var ;
birincisi şarj kısmının yanındaki wifi simgesi sürekli olarak orada kalıyor
ikincisi rehberi hafıza kartından kopyaladığımda içinde iki numara bulunan kartvizitleri tek tek rehbere kaydediyor
üçüncüsü tam anlayamadım ama sanırım statik kaydırmadan dolayı bazen web kilitleniyor ve telefonu kitliyor .
Dediğim gibi bu benim ilk modifikasyonumdu yani bu problemler benden kaynaklımı tam olarak bilmiyorum![]()
Eğer değilse beta sürümde bu hataları hallede bilirsen gerçekten güzel olurTekrar ellerine sağlık
![]()
teşekkürler güle güle kullan...
Wifi simgesi kalmasının sebebi bağlantı aktif olduğundandır. Kurduğun uygulamalardan biri arka planda çalışıyor herhalde o yüzden oda aktif kalmış.
Rehberi tlfnun hafızası seç ve kopyala gruplanıcaktır
web browser belle refresh genel hatası orjinle dön yine takılmalar olduğunu görüceksin
- - - Eklendi - - -
c7 belle refreshte çalıştığı sabit olan bu modları tek tek nerde bulabilirim acaba? Bi arkadaş refresh uyumlu modlar diye paylaşmış ama kinetik kaydırma gibi bazı modları çalıştıramadım. Cfw yapan arkadaşlardan mod paylaşımı da bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.
burası istek yeri değildir
konu dışında lütfen yorum atmayınız..
Şu anda tam olarak bitmediğini biliyorum fakat bir kaç tane ufak tefek hatası var ;
yanlış yapıyorum diyecem ama şimdi belco2 nin paylaştığı cfw yi kendi telefonuma sorunsuz flashladım
neden yazamadım ki acaba? birde dead flash la deneyecektim ama onu da ..... yemedi 
masaüstünden denerim yarın, sonucu yazarım