Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam yeni yazılımda maillerin birçoğunda (hepsinde olmuyor) türkçe karakter sorunu var bende. yeni modlar dan biri mail de sorun yaratmış olabilir mi? Önceki yaptığında bu sorun yoktu.
resim çekip gösterirmisin o zaman anlarım daha iyi

emreli01

emreli01

Üye
müzik çalar a hoşgeldiniz yazısını flashsiz kaldırabilirmi yim acaba

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bu refresh değil mi fp2 nasıl oluyor :hmmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu refresh değil mi fp2 nasıl oluyor :hmmm
belle refresh üzerine kurulmuştur... sende biliyosunki burdaki yazılımlar ofw değil cfw dir.. fp2 olması benim çıkardığım fp2 dir... yeni güncellemede fp3 olucaktır :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

belle refresh üzerine kurulmuştur... sende biliyosunki burdaki yazılımlar ofw değil cfw dir.. fp2 olması benim çıkardığım fp2 dir... yeni güncellemede fp3 olucaktır :)

anladım sağolasın daha refreshe geçmedim bu gün yarın geçerim galiba :)

arslanla

arslanla

Üye
Flashladım ama bu fp2 nin kaydırmalı kilit ekranı niye yok? Onun haricinde bir eksiğini görmedim şuan...

arslanla

arslanla

Üye
sosyal uygulaması çalışmıyor...

arslanla

arslanla

Üye
Bu cfw deki avkonu nasıl kaldırabilirim?:hmmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arslanla

arslanla

Üye

modlar bölümündeki herhangi bir avkonu coreye at değişir.. orjinalini istiyorsan ofwden avkon2 çek bu cfw ye aktar tamamdır...

Ama ben tamamen avkondan kurtulmak istiyorum nasıl olcak??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ama ben tamamen avkondan kurtulmak istiyorum nasıl olcak??

yok artık... o dediğin olmaz... sen eşyalarını giymeden dışarı çıkabiliyonmu..? avkondada yazılımın giysileri var gibi düşün :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye

yok artık... o dediğin olmaz... sen eşyalarını giymeden dışarı çıkabiliyonmu..? avkondada yazılımın giysileri var gibi düşün :)

hocam vallahi bende orjinal beyaz halini özledim ne yalan söyleyeyim :D bir de şu bayramdan önce güncelleme yayınlasan görsel olarak değiştirilmiş biliyorum daha çok erken oldu ama çabuk sıkılan bir yapım var :D

h!do

Üye
Şimdi flasladım şimdilik sorun yok ama görseller çok hoş eline sağlık güzel ve stabil olmuş :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam vallahi bende orjinal beyaz halini özledim ne yalan söyleyeyim :D bir de şu bayramdan önce güncelleme yayınlasan görsel olarak değiştirilmiş biliyorum daha çok erken oldu ama çabuk sıkılan bir yapım var :D

güncelleme düşünmüyorum artık. Nokia cookeri kullanmayı öğrenmelisin kendin değiştirmeyi öğrenirsen kendine göre düzenler daha iyi olur senin için.. :)

- - - Eklendi - - -

Şimdi flasladım şimdilik sorun yok ama görseller çok hoş eline sağlık güzel ve stabil olmuş :)

teşekkürler güle güle kullan kardeş

MertcaN9

MertcaN9

Üye
hocam nokia cooker kullanmayı öğrendim :D hocam sizden ricam ses yüksetlme yamasının linkini bir koyarmısnız şuraya lütfen lazım da :(

Üst Alt