Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ordoseclorum

Üye
kullandığım en stabil ve en sorunsuz cfw teşekkürler

ayefe09

ayefe09

Üye
Gerçekten güzel olmuş, emeğine ve yüreğine sağlık...

emreli01

emreli01

Üye
widget elliyemiyormuyüz

Alperen Şuayb

Üye
Abi Büyüksün Mobil Olduğum İçin Beğenemiyorum :tşk:

COJR3

COJR3

Üye
Yazılım güzel görünüyor, bunda da bildirim ışığı modifiyesi var mı? Kırmızı bildirim ışığı çok şık görünüyor cfw'lerde

ordoseclorum

Üye
yalnız bir sorun var .. Müzikçalar kütüphane güncelleme yapmıyor kasılıp kalıyor telefon kapatıp açmam gerekiyor bir çözümü varmı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım güzel görünüyor, bunda da bildirim ışığı modifiyesi var mı? Kırmızı bildirim ışığı çok şık görünüyor cfw'lerde

var kırmızı led

- - - Eklendi - - -

yalnız bir sorun var .. Müzikçalar kütüphane güncelleme yapmıyor kasılıp kalıyor telefon kapatıp açmam gerekiyor bir çözümü varmı?

yazılımı atmadan önce hard format atıp depoyu biçimlendirmen gerekiyor. Müzik çalar sorunsuzdur

- - - Eklendi - - -

Abi Büyüksün Mobil Olduğum İçin Beğenemiyorum :tşk:

rica ederim güle güle kullan :)

ordoseclorum

Üye

yazılımı atmadan önce hard format atıp depoyu biçimlendirmen gerekiyor. Müzik çalar sorunsuzdur

- - - Eklendi - - -

[/QUOTE]

hard format attım e yi biçimlendirdim .. acaba bi programlamı çakısıyor bende mi sorun var

emreli01

emreli01

Üye
yazılım çok güzel ellerine sağlık beyaz bekleme saatini avkon u klasörsuz görünüm modu ve alfa modunu düzenledim süper oldu birde 22 ekolayzer modunu da attım :) cwf de sorun yok fakat bu cwf ler de widget ekme de hallolsa daha süper olacak

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bir şeyi açıkca itiraf ediyorum ki şuana kadar ki en güzel cfw bu oldu işte ustam şu ana kadar yaptığın 3 cfw yi de kullandım en iyisi bu en şıkı da bu mesaj yazarken çok rahat boşluklar filan görsel olarak harika tema vs... ben bir modda perfonmanstan daha çok görselliğe dikkat ederim ve bu mod görsel olarak en çok cezbeden mod oldu beni harika :D elimden düşmüyor tel artık :) mesaj baloncukları vs.. çok şık olmuş ellerine yüreğine kollarına sağlık :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

hard format attım e yi biçimlendirdim .. acaba bi programlamı çakısıyor bende mi sorun var[/QUOTE]kendin mod filan uyguladınmı bişilerden çakışıyordur diye yapıyordur...

- - - Eklendi - - -

yazılım çok güzel ellerine sağlık beyaz bekleme saatini avkon u klasörsuz görünüm modu ve alfa modunu düzenledim süper oldu birde 22 ekolayzer modunu da attım :) cwf de sorun yok fakat bu cwf ler de widget ekme de hallolsa daha süper olacak
teşekkürler... widgetler gayet ekleniyor sen neden yapamıyosan buna anlam veremiyorum :D

- - - Eklendi - - -

bir şeyi açıkca itiraf ediyorum ki şuana kadar ki en güzel cfw bu oldu işte ustam şu ana kadar yaptığın 3 cfw yi de kullandım en iyisi bu en şıkı da bu mesaj yazarken çok rahat boşluklar filan görsel olarak harika tema vs... ben bir modda perfonmanstan daha çok görselliğe dikkat ederim ve bu mod görsel olarak en çok cezbeden mod oldu beni harika :D elimden düşmüyor tel artık :) mesaj baloncukları vs.. çok şık olmuş ellerine yüreğine kollarına sağlık :)
teşekkürler yorumun için... güle güle kullan kardeşim

Üst Alt