haqanguven
Üye
araçlar internet ekstra oyunlar klasörü önceki yazılımında siliniyordu ..![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rofs2 e at yeterliaraçlar internet ekstra oyunlar klasörü önceki yazılımında siliniyordu ..![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızrofs2 e at yeterli

c6 yazılımının ana başlığında var ordan al
- - - Eklendi - - -
alfa sorununu kaldırmak için dosyaları verirmsn ana sayfada yok ta
tamam
c6 yazılımının ana başlığında var ordan al

kullandığım en stabil ve en sorunsuz cfw teşekkürler

widget elliyemiyormuyüz
Gerçekten güzel olmuş, emeğine ve yüreğine sağlık...
Yazılım güzel görünüyor, bunda da bildirim ışığı modifiyesi var mı? Kırmızı bildirim ışığı çok şık görünüyor cfw'lerde
yalnız bir sorun var .. Müzikçalar kütüphane güncelleme yapmıyor kasılıp kalıyor telefon kapatıp açmam gerekiyor bir çözümü varmı?
Abi Büyüksün Mobil Olduğum İçin Beğenemiyorum![]()

elimden düşmüyor tel artık
mesaj baloncukları vs.. çok şık olmuş ellerine yüreğine kollarına sağlık 
yazılımı atmadan önce hard format atıp depoyu biçimlendirmen gerekiyor. Müzik çalar sorunsuzdur
- - - Eklendi - - -
rica ederim güle güle kullan![]()
teşekkürler... widgetler gayet ekleniyor sen neden yapamıyosan buna anlam veremiyorumyazılım çok güzel ellerine sağlık beyaz bekleme saatini avkon u klasörsuz görünüm modu ve alfa modunu düzenledim süper oldu birde 22 ekolayzer modunu da attımcwf de sorun yok fakat bu cwf ler de widget ekme de hallolsa daha süper olacak

teşekkürler yorumun için... güle güle kullan kardeşimbir şeyi açıkca itiraf ediyorum ki şuana kadar ki en güzel cfw bu oldu işte ustam şu ana kadar yaptığın 3 cfw yi de kullandım en iyisi bu en şıkı da bu mesaj yazarken çok rahat boşluklar filan görsel olarak harika tema vs... ben bir modda perfonmanstan daha çok görselliğe dikkat ederim ve bu mod görsel olarak en çok cezbeden mod oldu beni harikaelimden düşmüyor tel artık
mesaj baloncukları vs.. çok şık olmuş ellerine yüreğine kollarına sağlık
![]()

flashsız hallediliyormu yani artık denemedim yine aynıdır die
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/fully-transparent-spb-digital-clock-709413.html
mesela bunu yükledim sis halini olmadı mif lerde ne yapıoruz veya nasıl yapmalıyız
o zamn tüm widgetler gitmezmi ?
c ye kurucaksın we 200159c0-themes klasörünü sil restart yap