Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Anladım anna ile ilgili olan saat benim dedigim saat mi yoksa farklımı ve bu alfa sorunluyduya modda onu düzeltebildin mi acaba ..
yok o değil...
alfa sayısalı inceledim onu yapan kişi neyi değiştirmiş göremedim ancak o modu yapan kişi düzeltirse sorun kalkar ben yapamadım açıkçası

emreli01

emreli01

Üye

yok o değil...
alfa sayısalı inceledim onu yapan kişi neyi değiştirmiş göremedim ancak o modu yapan kişi düzeltirse sorun kalkar ben yapamadım açıkçası
mm peki resimleri bekliyorum.. :eller:

- - - Eklendi - - -

arkadaşın biri FP2 nin klavye dosyasını paylaşmış olurmu acaba - :

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mm peki resimleri bekliyorum.. :eller:

- - - Eklendi - - -

arkadaşın biri FP2 nin klavye dosyasını paylaşmış olurmu acaba - :
djrazındır kesin o portlamaya başladı ilk sonuç olumsuzdu bekliyoruz bakalım sonuç ne olur

emreli01

emreli01

Üye

şuanlık hayır...

analog saati gerçekten çok cırtlak duruyor :) eğer değiştirebilirssn analog saat kısmını değiştir derim :) ama dijital saati güzel resim için teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
analog saati gerçekten çok cırtlak duruyor :) eğer değiştirebilirssn analog saat kısmını değiştir derim :) ama dijital saati güzel resim için teşekkürler
:) hehe daha sonra belki uğraşırım yazılımı kapattım malesef...
hard format atarsanız giderler ama bunları kullanmak isteyenler yazılımdan sonra hard format atmasınlar

emreli01

emreli01

Üye
emreli01

emreli01

Üye
:) kuşkum yok tabi

emreli01

emreli01

Üye
tüm resimleri ve yeni modlamaları ana sayfaya ne zaman geçersin

emreli01

emreli01

Üye
mm kolay gelsin bakalım

emreli01

emreli01

Üye
ne oldu kardeş linkler resimler halen aynı .. :hmmm

mutlu8890

Üye
Hocam ellerine sağlık yine muhteşem olmuş. bu ses sorunu Sysapp.exe den kaynaklı yazmışsın mesajında kaldırınca yeniden başlatın gideceğini yazmışsın. ben yeniden başlatın gitmesine razıyım zaten yeniden başlatı kullanmıyorum. Yazılımı telefona attığımda ses sorunu olmasın yeter. Yazılımda nerede değişiklik yapmam derektiğini söyler misin? Ama tabi sadece yeniden başlat özelliğini kaybedeceksem. yazılımının geriye kalan herşeyinden çok memnunum çünkü. Bi arkadaşa orjinal uda yı kullanmasını önermişsin. orjinal uda yı kullanırsam senin yaptığın hangi değişikliklerden faydalanamam?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ellerine sağlık yine muhteşem olmuş. bu ses sorunu Sysapp.exe den kaynaklı yazmışsın mesajında kaldırınca yeniden başlatın gideceğini yazmışsın. ben yeniden başlatın gitmesine razıyım zaten yeniden başlatı kullanmıyorum. Yazılımı telefona attığımda ses sorunu olmasın yeter. Yazılımda nerede değişiklik yapmam derektiğini söyler misin? Ama tabi sadece yeniden başlat özelliğini kaybedeceksem. yazılımının geriye kalan herşeyinden çok memnunum çünkü. Bi arkadaşa orjinal uda yı kullanmasını önermişsin. orjinal uda yı kullanırsam senin yaptığın hangi değişikliklerden faydalanamam?
sysapp.exe yi değiştirince sadece yeniden başlatı kullanamazsın başka bişeyden mahrum kalmazsın...
orjinal fw den CORE / sys / bin / sysap.exe al cfw ye aktar tamamdır...
orjinal udayı kullanırsan tüm uygulamar geri gelir onun dışında başka fark yok çünkü udaya mod filan uygulamadım sadece temizlik yaptım

gonulyorgunu29

Üye

dolby ile değil. Sysapp.exe ile alakalı onu kullanmazsam yeniden başlat olmaz. Sosyal hatalı kapanıyor kendi kendine face için çok güzel uygulama war link wereyim istersen. Ama yinede kullanmak istiyorsan orjinal udayı kullanman yeterli olur kardeşim

verirsen iyi olur kardeşim orjinal udayı kullanırsam başka bişey değişirmi

- - - Eklendi - - -

dolby ile değil. Sysapp.exe ile alakalı onu kullanmazsam yeniden başlat olmaz. Sosyal hatalı kapanıyor kendi kendine face için çok güzel uygulama war link wereyim istersen. Ama yinede kullanmak istiyorsan orjinal udayı kullanman yeterli olur kardeşim

- - - Eklendi - - -

Üst Alt