aynı sorun bendede vardı formatla çözdüm...Görüyor.Phoenix görmezse başlamıyor.Neyse sorun bende birkaç kez daha deneyeyim phoenixi kaldırıp yükleyeyim.En son DustoJnik in 05.09.2012 deki cfw sini yükemiştim.
tamam bekle vereyim kardeş
- - - Eklendi - - -
MÜZİK ÇALAR & ALFABETİK FİX Ana başlıkta Eklenmiş...
Yapmanız Gerekenler Klasör içinde Bilgilendirilmiştir...
teşekkür ise yaradı sağol..

Tamam dostum yükledim.Phoenix de SW resetle oldu.Böyle sorunu olanlar.bu şekilde yapsınlar.Saygılar..
kardeş eline sağlık çok güzel olmuş yalnız ben saat widgeti değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim
hemde ne zorludyorsunhakan kardeş romuda yani Z'yi de kişilestirebilir kılamaz miyiz. Symbian belle telefondan komple kişilestirilebilir olabilir mi silinemeyen uygulamalar silinsin istediğimiz değişikliği üzerinde yapabilelim olur mu böyle acaba..sinirlari zorluyoruz Galiba.. :O

hakan kardeş bir şeyin farkına vardım c7 de kulaksiz müzik dinlerken arka hoparlörden sadece biri çalışıyor nedendir acaba..
- - - Eklendi - - -
bu arada bilgisayarım yok maalesef olsaydı zaten şimdiye telefonu kesin patlatmistim..![]()

sorununun çözüldüğüne sevindim. Güle güle kullan kardeş
- - - Eklendi - - -
modlar bölümünde widgetler var. Yada s^3 uygulamalar bölümünde widget bölümünde war. Güle güle kullan kardeşim
sorununun çözüldüğüne sevindim. Güle güle kullan kardeş
- - - Eklendi - - -
modlar bölümünde widgetler var. Yada s^3 uygulamalar bölümünde widget bölümünde war. Güle güle kullan kardeşim
sorunum şu dediğin modları yükledim saat mif
c7 de tek hapörler var ondan![]()
Hakan hocam çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ama şöyle bir problem var müzik dinlerken sesi maximum a getirdiğim halde eskisine göre çok kısık. Verdiğin rom patcher yamasını yaptım. yine değişen bişey olmadı. nasıl düzeltebilirim bu sorunu
ama telefonun arkasinda çift hoparlör gözüküyor

rom patcher uygulamasından yamayı aktif ettin mi?
- - - Eklendi - - -
ewet nokianın bi kazığıda bu. Maden cift hopörler koymuycan neden yer yapıyosun? Bunun nedenide expres müzik tlfnlarını satma stratejisidir.![]()

rom patcher uygulamasından yamayı aktif ettin mi?
aferin nokiaya walla iyi sattı bana.. bende arkasindaki çift hoparlöre kanmis almıştim c7 yi yalniz şu ana kadar ben hala çift sanıyordum meğersem çin telefonları gibiymis. Gerçi çift olmasına karşın sesi Neden böyle kötü çıkıyor diye hep düşünüyordum meğersem tekmis.. Kazıkci nokia![]()
ettim hocam aktif ettiğim halde olmuyor. ama rom patcher açılışta şu hatayı veriyor bundan olabilir mi?
\sys\bin\Patcher*.LDD Not Found!
Eğer bundan kaynaklıysa bu sorunu nasıl düzeltebilirim. rom patcher ı tekrar kurdum ama aynı uyarı yine çıkyor