Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

kasper_sky

Üye
Görüyor.Phoenix görmezse başlamıyor.Neyse sorun bende birkaç kez daha deneyeyim phoenixi kaldırıp yükleyeyim.En son DustoJnik in 05.09.2012 deki cfw sini yükemiştim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Görüyor.Phoenix görmezse başlamıyor.Neyse sorun bende birkaç kez daha deneyeyim phoenixi kaldırıp yükleyeyim.En son DustoJnik in 05.09.2012 deki cfw sini yükemiştim.
aynı sorun bendede vardı formatla çözdüm...

emreli01

emreli01

Üye
yükleyen arkadaşlar mümkünse test amaçlı bir mif dosyası değişikliği yapabilirmisiniz sorun olup olmadığını bilgi vermek amaçlı ve değiştirme yolunu..

adem2135

Üye

tamam bekle vereyim kardeş

- - - Eklendi - - -

MÜZİK ÇALAR & ALFABETİK FİX Ana başlıkta Eklenmiş...
Yapmanız Gerekenler Klasör içinde Bilgilendirilmiştir...

teşekkür ise yaradı sağol..

kasper_sky

Üye
Tamam dostum yükledim.Phoenix de SW resetle oldu.Böyle sorunu olanlar.bu şekilde yapsınlar.Saygılar..

warrose

warrose

Üye
kardeş eline sağlık çok güzel olmuş yalnız ben saat widgeti değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamam dostum yükledim.Phoenix de SW resetle oldu.Böyle sorunu olanlar.bu şekilde yapsınlar.Saygılar..

sorununun çözüldüğüne sevindim. Güle güle kullan kardeş

- - - Eklendi - - -

kardeş eline sağlık çok güzel olmuş yalnız ben saat widgeti değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim

modlar bölümünde widgetler var. Yada s^3 uygulamalar bölümünde widget bölümünde war. Güle güle kullan kardeşim

adem2135

Üye
hakan kardeş romuda yani Z'yi de kişilestirebilir kılamaz miyiz. Symbian belle telefondan komple kişilestirilebilir olabilir mi silinemeyen uygulamalar silinsin istediğimiz değişikliği üzerinde yapabilelim olur mu böyle acaba.. :D sinirlari zorluyoruz Galiba.. :O

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş romuda yani Z'yi de kişilestirebilir kılamaz miyiz. Symbian belle telefondan komple kişilestirilebilir olabilir mi silinemeyen uygulamalar silinsin istediğimiz değişikliği üzerinde yapabilelim olur mu böyle acaba.. :D sinirlari zorluyoruz Galiba.. :O
hemde ne zorludyorsun :)
malesef tlfn üzerine o olmaz ama pc üzerinde her şekil oynama yaparsın

adem2135

Üye
hakan kardeş bir şeyin farkına vardım c7 de kulaksiz müzik dinlerken arka hoparlörden sadece biri çalışıyor nedendir acaba..

- - - Eklendi - - -

bu arada bilgisayarım yok maalesef olsaydı zaten şimdiye telefonu kesin patlatmistim.. :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş bir şeyin farkına vardım c7 de kulaksiz müzik dinlerken arka hoparlörden sadece biri çalışıyor nedendir acaba..

- - - Eklendi - - -

bu arada bilgisayarım yok maalesef olsaydı zaten şimdiye telefonu kesin patlatmistim.. :D

c7 de tek hapörler var ondan :)

warrose

warrose

Üye

- - - Eklendi - - -

modlar bölümünde widgetler var. Yada s^3 uygulamalar bölümünde widget bölümünde war. Güle güle kullan kardeşim

sorunum şu dediğin modları yükledim saat mif

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

sorunum şu dediğin modları yükledim saatin mif dosyasını rofs2 attım olmadı sis olanı yükledim yine olmadı

mutlu8890

Üye
Hakan hocam çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ama şöyle bir problem var müzik dinlerken sesi maximum a getirdiğim halde eskisine göre çok kısık. Verdiğin rom patcher yamasını yaptım. yine değişen bişey olmadı. nasıl düzeltebilirim bu sorunu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan hocam çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ama şöyle bir problem var müzik dinlerken sesi maximum a getirdiğim halde eskisine göre çok kısık. Verdiğin rom patcher yamasını yaptım. yine değişen bişey olmadı. nasıl düzeltebilirim bu sorunu

rom patcher uygulamasından yamayı aktif ettin mi?

- - - Eklendi - - -

ama telefonun arkasinda çift hoparlör gözüküyor

ewet nokianın bi kazığıda bu. Maden cift hopörler koymuycan neden yer yapıyosun? Bunun nedenide expres müzik tlfnlarını satma stratejisidir. :)

adem2135

Üye

- - - Eklendi - - -

ewet nokianın bi kazığıda bu. Maden cift hopörler koymuycan neden yer yapıyosun? Bunun nedenide expres müzik tlfnlarını satma stratejisidir. :)

aferin nokiaya walla iyi sattı bana.. bende arkasindaki çift hoparlöre kanmis almıştim c7 yi yalniz şu ana kadar ben hala çift sanıyordum meğersem çin telefonları gibiymis. Gerçi çift olmasına karşın sesi Neden böyle kötü çıkıyor diye hep düşünüyordum meğersem tekmis.. Kazıkci nokia :@

mutlu8890

Üye

ettim hocam aktif ettiğim halde olmuyor. ama rom patcher açılışta şu hatayı veriyor bundan olabilir mi?
\sys\bin\Patcher*.LDD Not Found!
Eğer bundan kaynaklıysa bu sorunu nasıl düzeltebilirim. rom patcher ı tekrar kurdum ama aynı uyarı yine çıkyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aferin nokiaya walla iyi sattı bana.. bende arkasindaki çift hoparlöre kanmis almıştim c7 yi yalniz şu ana kadar ben hala çift sanıyordum meğersem çin telefonları gibiymis. Gerçi çift olmasına karşın sesi Neden böyle kötü çıkıyor diye hep düşünüyordum meğersem tekmis.. Kazıkci nokia :@

ee nokia senelerce donanımı düşük tuttu aynı tlfnu piyasaya sürdü taki iphone ve samsung patlayana kadardı. Şimdi tlfn yapmaya çalışıyor milletin gözü açıldı artık alırmı dandik tlfn. 808 le imajını biraz kurtarsada yetersiz. Çok çalışman lazım nokia ço.k

- - - Eklendi - - -

ettim hocam aktif ettiğim halde olmuyor. ama rom patcher açılışta şu hatayı veriyor bundan olabilir mi?
\sys\bin\Patcher*.LDD Not Found!
Eğer bundan kaynaklıysa bu sorunu nasıl düzeltebilirim. rom patcher ı tekrar kurdum ama aynı uyarı yine çıkyor

rom patcher sürüm 3.1 i indir kur. Sorun rompatcherdan

Üst Alt