çok ama çok güzel tema harika
şeffaf saat harika batarya simgesi filan. ya şu anlık herşey harika bunu ama içimden söylüyorum beğenmediğim bir şeye harika demem ben
biraz daha kurcalayıp daha geniş fikirleirmi yazacağım
neye bastığımı anlayamıyorum
Ah be Hakan yaptığın her CFW mükemmel olmalı mı? Birde C6-01 için yapsan çok iyi olacak ama.....![]()

evet ilk izlenimlerim açılış çok hoşuma gitti N9çok ama çok güzel tema harika
şeffaf saat harika batarya simgesi filan. ya şu anlık herşey harika bunu ama içimden söylüyorum beğenmediğim bir şeye harika demem ben
biraz daha kurcalayıp daha geniş fikirleirmi yazacağım
![]()
- - - Eklendi - - -
ekleme: dokunmadik geri bildirim iyi olmamış titreşim filanneye bastığımı anlayamıyorum
![]()

saolasın beğendiğin için kardeşim.
Ah tlfn olsa yapayım.
Tester ol dicem ama core boyutu büyük onu atmak işkence olur. Dur bakalım yaparız bişiler herhalde. Ama biraz dinleneyim çok yorgunum bu aralar![]()

klavye çok güzel aralığı filan alfsayısal da ama bir konuyu pek beğenmedim
ekran kilitliyken çıkan saat pek okunaklı değil
eklemeler devam ediyorklavye çok güzel aralığı filan alfsayısal da ama bir konuyu pek beğenmedim
ekran kilitliyken çıkan saat pek okunaklı değil
![]()
bu tarz bir şey olsa daha iyi olurdu sanki ama yinede emeğine sağlık çok saol.
teşekkürler güle güle kullan 
Ah bilmezmiyim dostum sende haklısın. Ama sen yap kardeşim sonuna kadar tester olurum. Sonuna kadar yanındayım ve destekçinim emin ol![]()

o saat hangi yazılımdaysa popupclockdefault.mbm bu dosyayı çek corede resource/apps içine at değişimi onayla tamamdırbu saati nasıl ekleyebilirm mesela ? evet herkesin zevkine uydurmak çok zor farkındayım o konuda ama işin cidden teknik kısmı harika takılma yok vs.. çok hızlı stabil bir güncelleme.
o saat hangi yazılımdaysa popupclockdefault.mbm bu dosyayı çek corede resource/apps içine at değişimi onayla tamamdır
rica ederimteşekkür ederim.
Birader eline sağlık,indirdim deneyeceğim..
ellerine sağlık hakan kardeş. 2 sorum olacak 1- bul a girip alfasayisal Klavye ile tuslara basili tutup rakam yazmak istediğimizde rakamdan önce harf çıkma problemi var mi.. 2-müzikçalarda iken ses seviyesini yukseltigimizde cizirtili takılmalar olma sorunu var mi. Bende senin gibi ayrıntılara önem veren biriyim belki Sen bu sorunları düzeltmissindir diye sordum düzeltiysen bu yazılimini yükleyecem..
Hakan bey sizin yazılımla alakasını sanmıyorum ama flaşh atarken bu hatayı alıyorum,Error programing error reported for asic CMT....ERROR.Ne yapabilirim?
teşekkür hakan kardeş rica etsem verebilir misin o rompatcher yamasini ve orjinal imlec dosyalarini..
müzik çalar ses belli seviyede kalıyor tek çözüm rom patcherla oluyor..eğer genel bir sorunsa neden yazılıma gömmedin yani şu ses olayını ve o 0,5 saniye olayındaki harf olayı baya göze batan birşey mi ? Daha yükleme şansım olmadı da
pc telefonu görüyormu?Olmadı bu hatayı alıyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız