Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Ah be Hakan yaptığın her CFW mükemmel olmalı mı? Birde C6-01 için yapsan çok iyi olacak ama..... :(

MertcaN9

MertcaN9

Üye
evet ilk izlenimlerim açılış çok hoşuma gitti N9 :D çok ama çok güzel tema harika :D şeffaf saat harika batarya simgesi filan. ya şu anlık herşey harika bunu ama içimden söylüyorum beğenmediğim bir şeye harika demem ben :D biraz daha kurcalayıp daha geniş fikirleirmi yazacağım :D

- - - Eklendi - - -

ekleme: dokunmadik geri bildirim iyi olmamış titreşim filan :( neye bastığımı anlayamıyorum :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ah be Hakan yaptığın her CFW mükemmel olmalı mı? Birde C6-01 için yapsan çok iyi olacak ama..... :(

saolasın beğendiğin için kardeşim.
Ah tlfn olsa yapayım.
Tester ol dicem ama core boyutu büyük onu atmak işkence olur. Dur bakalım yaparız bişiler herhalde. Ama biraz dinleneyim çok yorgunum bu aralar :)

- - - Eklendi - - -

evet ilk izlenimlerim açılış çok hoşuma gitti N9 :D çok ama çok güzel tema harika :D şeffaf saat harika batarya simgesi filan. ya şu anlık herşey harika bunu ama içimden söylüyorum beğenmediğim bir şeye harika demem ben :D biraz daha kurcalayıp daha geniş fikirleirmi yazacağım :D

- - - Eklendi - - -

ekleme: dokunmadik geri bildirim iyi olmamış titreşim filan :( neye bastığımı anlayamıyorum :D

dokunmatik orjinal değiştirmedim. Ana sayfada yapılan modlamalara bak istersen :)

bjkmert45

bjkmert45

Üye

saolasın beğendiğin için kardeşim.
Ah tlfn olsa yapayım.
Tester ol dicem ama core boyutu büyük onu atmak işkence olur. Dur bakalım yaparız bişiler herhalde. Ama biraz dinleneyim çok yorgunum bu aralar :)

Ah bilmezmiyim dostum sende haklısın. Ama sen yap kardeşim sonuna kadar tester olurum. Sonuna kadar yanındayım ve destekçinim emin ol :oke:

MertcaN9

MertcaN9

Üye
eklemeler devam ediyor :D klavye çok güzel aralığı filan alfsayısal da ama bir konuyu pek beğenmedim :( ekran kilitliyken çıkan saat pek okunaklı değil :(

bu tarz bir şey olsa daha iyi olurdu sanki ama yinede emeğine sağlık çok saol.

- - - Eklendi - - -

sonuca bağlayayım çok stabil harika bir cfw elbette zevkler ve renklere göre bir çok şey tartışılacaktır ama onun dışında teknik bölümler yani hız + stabillik konusuna söylenecek hiç bir şey yok çok ama çok harika o konuda ellerine sağlık tekrardan.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eklemeler devam ediyor :D klavye çok güzel aralığı filan alfsayısal da ama bir konuyu pek beğenmedim :( ekran kilitliyken çıkan saat pek okunaklı değil :(

bu tarz bir şey olsa daha iyi olurdu sanki ama yinede emeğine sağlık çok saol.

yazılımı birazda kendinize göre dùzenlerseniz herkesin istediği cfw olur. Malum herkesin görüş açısına ayak uydurmak zor kardeşim :)teşekkürler güle güle kullan :)

- - - Eklendi - - -

Ah bilmezmiyim dostum sende haklısın. Ama sen yap kardeşim sonuna kadar tester olurum. Sonuna kadar yanındayım ve destekçinim emin ol :oke:

tamam haberleşiriz kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve bjkmert45
MertcaN9

MertcaN9

Üye
bu saati nasıl ekleyebilirm mesela ? evet herkesin zevkine uydurmak çok zor farkındayım o konuda ama işin cidden teknik kısmı harika takılma yok vs.. çok hızlı stabil bir güncelleme.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu saati nasıl ekleyebilirm mesela ? evet herkesin zevkine uydurmak çok zor farkındayım o konuda ama işin cidden teknik kısmı harika takılma yok vs.. çok hızlı stabil bir güncelleme.
o saat hangi yazılımdaysa popupclockdefault.mbm bu dosyayı çek corede resource/apps içine at değişimi onayla tamamdır

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

kasper_sky

Üye
Birader eline sağlık,indirdim deneyeceğim..

adem2135

Üye
ellerine sağlık hakan kardeş. 2 sorum olacak 1- bul a girip alfasayisal Klavye ile tuslara basili tutup rakam yazmak istediğimizde rakamdan önce harf çıkma problemi var mi.. 2-müzikçalarda iken ses seviyesini yukseltigimizde cizirtili takılmalar olma sorunu var mi. Bende senin gibi ayrıntılara önem veren biriyim belki Sen bu sorunları düzeltmissindir diye sordum düzeltiysen bu yazılimini yükleyecem..

kasper_sky

Üye
Hakan bey sizin yazılımla alakasını sanmıyorum ama flaşh atarken bu hatayı alıyorum,Error programing error reported for asic CMT....ERROR.Ne yapabilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık hakan kardeş. 2 sorum olacak 1- bul a girip alfasayisal Klavye ile tuslara basili tutup rakam yazmak istediğimizde rakamdan önce harf çıkma problemi var mi.. 2-müzikçalarda iken ses seviyesini yukseltigimizde cizirtili takılmalar olma sorunu var mi. Bende senin gibi ayrıntılara önem veren biriyim belki Sen bu sorunları düzeltmissindir diye sordum düzeltiysen bu yazılimini yükleyecem..

alfasayısal imleç hızını 0.5 sn indirdiğim için o sorun var... Müzik çalarda şimdi baktım hafif var ama vericeğim rom patcher yamasıyla sorun ortadan kalkıyor. Sadece rom patchere kurup yamayı aktif etmen yeterli olur. Alfasayısal sorununuda imleç hızını orjınal dosyalarını kullanıp normale cevirilir çözülür.

- - - Eklendi - - -

Hakan bey sizin yazılımla alakasını sanmıyorum ama flaşh atarken bu hatayı alıyorum,Error programing error reported for asic CMT....ERROR.Ne yapabilirim?

phoenixi kaldırmadan üzerine tekrardan kur

adem2135

Üye
teşekkür hakan kardeş rica etsem verebilir misin o rompatcher yamasini ve orjinal imlec dosyalarini..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür hakan kardeş rica etsem verebilir misin o rompatcher yamasini ve orjinal imlec dosyalarini..

tamam bekle vereyim kardeş

- - - Eklendi - - -

MÜZİK ÇALAR & ALFABETİK FİX Ana başlıkta Eklenmiş...
Yapmanız Gerekenler Klasör içinde Bilgilendirilmiştir...

emreli01

emreli01

Üye
eğer genel bir sorunsa neden yazılıma gömmedin yani şu ses olayını ve o 0,5 saniye olayındaki harf olayı baya göze batan birşey mi ? Daha yükleme şansım olmadı da

kasper_sky

Üye
Olmadı bu hatayı alıyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eğer genel bir sorunsa neden yazılıma gömmedin yani şu ses olayını ve o 0,5 saniye olayındaki harf olayı baya göze batan birşey mi ? Daha yükleme şansım olmadı da
müzik çalar ses belli seviyede kalıyor tek çözüm rom patcherla oluyor..
alfasayısal hızı yükseltildiği için bende devamlı yapmıyor arada yapıyor
fixler ana başlıkta var alfasayısal hatasını istemiyorsanız yüklemeden önce alfasayısalı kaldırın müzik çalarıda rom patcherla halledersiniz

- - - Eklendi - - -

Olmadı bu hatayı alıyorum.
pc telefonu görüyormu?

Üst Alt