Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
peki eyvallah öyle olsun :) peki paylaşırm derken sis halinde mi yoksa sisteme atılacak dosyalari mi kastettin ? :-)
farketmez paketler sis halindede veririm
bi yapayım portuda orası kolay

emreli01

emreli01

Üye
tamam sis daha ii olur sanırım :) kolaylık açısından

MertcaN9

MertcaN9

Üye
vay demek 00.00 da da olabilir :yuru

beklemedeyiz
:pro:

mesut1979

Üye
arkadas eger almanca dili koyma imkanin varsa yapabilirmisin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu islerden anlamiyorum ben arkadas sadece flash atabiliyorum telefona

ben sana anlatırım. Hatta team viewer üzerinden yaparım görür sende mod atmayı ögrenirsin. Sadece nokia cooker uygulaması lazım sana

- - - Eklendi - - -

Güncelleme Yayınlandı Güle Güle Kullanın

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
MertcaN9

MertcaN9

Üye
ve saat 00.18 büyük an geldi :D çıkmış işte bakalım nasıl olacak umarım emeğine değer ellerine sağlık değerli kardeşim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ve saat 00.18 büyük an geldi :D çıkmış işte bakalım nasıl olacak umarım emeğine değer ellerine sağlık değerli kardeşim.
Yazılım Notlarını Lütfen Atlamayınız...
Güle Güle Kullan Kardeşim :)

mesut1979

Üye
telefonun bataryasi dolsun flashlariz artik,bir sorum vardi flash atiktan sonra hardreset gerekiyor mu.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
telefonun bataryasi dolsun flashlariz artik,bir sorum vardi flash atiktan sonra hardreset gerekiyor mu.
yazılımı atmadan depo hafızasını biçimlendirip hard format atarsan hiç bir sorunla karşılaşmazsın...
yazılımdan sonra hard format atmak sana kalmış...
atarsan haritalar ve ovi mağaza gider ama güncellemeden yükleyebilirsin...

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

mesut1979

Üye
slm,sordugumun sebebi su bazi yerlerde okuyorum flash dan sonra da hardreset yapilacak diye ,bu zamana kadar ben hep önceden yapiyordum sonra yapmiyordum.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ben format atmadan yüklemek istiyorum olmaz mı :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben format atmadan yüklemek istiyorum olmaz mı :(

oda olur istediğin gibi at

- - - Eklendi - - -

slm,sordugumun sebebi su bazi yerlerde okuyorum flash dan sonra da hardreset yapilacak diye ,bu zamana kadar ben hep önceden yapiyordum sonra yapmiyordum.

yazılımdan sonra hard reset atarsan udadaki uygulamalar silinir. Onlarda harita ve mağaza atıp atmamak sana kalmış ama yazılımı atmadan depoyu biçimlersen hiç sorun almazsın

MertcaN9

MertcaN9

Üye

oda olur istediğin gibi at

- - - Eklendi - - -

yazılımdan sonra hard reset atarsan udadaki uygulamalar silinir. Onlarda harita ve mağaza atıp atmamak sana kalmış ama yazılımı atmadan depoyu biçimlersen hiç sorun almazsın

şuan da yüklüyorum ilk yorumu ben yapacam İNŞALLAH :D

Üst Alt