haqanguven
Üye
farketmez paketler sis halindede veririmpeki eyvallah öyle olsunpeki paylaşırm derken sis halinde mi yoksa sisteme atılacak dosyalari mi kastettin ? :-)
bi yapayım portuda orası kolay
farketmez paketler sis halindede veririmpeki eyvallah öyle olsunpeki paylaşırm derken sis halinde mi yoksa sisteme atılacak dosyalari mi kastettin ? :-)
tamam sis daha ii olur sanırımkolaylık açısından
vay demek 00.00 da da olabilir
beklemedeyiz![]()

dil paketini rofs2 e atman yeterli olur...arkadas eger almanca dili koyma imkanin varsa yapabilirmisin
dil paketini rofs2 e atman yeterli olur...
yoksa dil paketi vereyim sana link
bu islerden anlamiyorum ben arkadas sadece flash atabiliyorum telefona
Yazılım Notlarını Lütfen Atlamayınız...ve saat 00.18 büyük an geldiçıkmış işte bakalım nasıl olacak umarım emeğine değer ellerine sağlık değerli kardeşim.

yazılımı atmadan depo hafızasını biçimlendirip hard format atarsan hiç bir sorunla karşılaşmazsın...telefonun bataryasi dolsun flashlariz artik,bir sorum vardi flash atiktan sonra hardreset gerekiyor mu.
ben format atmadan yüklemek istiyorum olmaz mı![]()
slm,sordugumun sebebi su bazi yerlerde okuyorum flash dan sonra da hardreset yapilacak diye ,bu zamana kadar ben hep önceden yapiyordum sonra yapmiyordum.
oda olur istediğin gibi at
- - - Eklendi - - -
yazılımdan sonra hard reset atarsan udadaki uygulamalar silinir. Onlarda harita ve mağaza atıp atmamak sana kalmış ama yazılımı atmadan depoyu biçimlersen hiç sorun almazsın
şuan da yüklüyorum ilk yorumu ben yapacam İNŞALLAH![]()
hehe bekliyorumşuan da yüklüyorum ilk yorumu ben yapacam İNŞALLAH![]()
ha gayret 12 den sonrada ben yüklicem.
hehe