Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
opera kullanıyorum da flaş desteği isteyn sitelerde sıkınti oluyor birde kinetik kaydırma ve arayan açtığında titreme var di değilmi ?

MertcaN9

MertcaN9

Üye

asıl ben öyle anlaşıldıysam kusurama bakma...
sonuçta yazılım yapıp sizlerle paylaştım destek vermesem olmaz...
şuan incelemedeyim klavyeyi port etmeye çalışıyorum ilk denemem hüsran oldu tabi tlf açılmadı bakalım inş. çıkar bi yol bulurumda yada bulurlar bizde kavuşuruz o klavyeye :)

çok teşekkürler çabaların için iyiki sizin gibilerde bu telefonu kullanıyor :D umarım klavyeyi portlayabilirsiniz eminim sizde beğenmişsinizdir hadi inş. kolay gelsin :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler çabaların için iyiki sizin gibilerde bu telefonu kullanıyor :D umarım klavyeyi portlayabilirsiniz eminim sizde beğenmişsinizdir hadi inş. kolay gelsin :)

rica ederim...
saolasın :)

myumak1980

Üye
ah birde n8 icin biri modlama yapsa. kimsenin ilgisini cekmiyormu acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
opera kullanıyorum da flaş desteği isteyn sitelerde sıkınti oluyor birde kinetik kaydırma ve arayan açtığında titreme var di değilmi ?
anladım..
eski yazılımda knetik kaydırma yoktu ama arama yapınca ve kapatınca titreme vardı..
yeni sürümde 2 de yok :)

- - - Eklendi - - -

ah birde n8 icin biri modlama yapsa. kimsenin ilgisini cekmiyormu acaba
telefon olsa yapayım ama yok malesef...

emreli01

emreli01

Üye
koy hocam yahu eline mi yapışır :D

emreli01

emreli01

Üye
evet

MertcaN9

MertcaN9

Üye

arama titreme tamamda knetikte takılmalar olursa kullanmam

takılma kısmına katılmaktayım şiddetle :) birde hocam dokunmatik titreşimi arttırsak sanki daha iyi değil mi bence ne kadar çok hissedersek o kadar iyi :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
takılma kısmına katılmaktayım şiddetle :) birde hocam dokunmatik titreşimi arttırsak sanki daha iyi değil mi bence ne kadar çok hissedersek o kadar iyi :)
arama titreşimi ve knetikkaydırma tamam koydum..
knetik kaydırmayı deniyorum 2 gün var daha yazılımın çıkmasına takılırsa kaldırırım...
titreşim 3 te çok şiddetli bence hem şarjıda düşümek lazım

mutlu8890

Üye
hocam kinetik kaydırma koyarsan ben sonradan kaldırabilyor muyum onu? daha öncede bahsetmiştim benim c7 normalde rm-691 ama rm-691 için ne belle çıktı nede mevcut sürümde türkçe dil var. o yüzden ben rm-675 yazılımı yükledim ve kinetik kaydırma modu hariç sorunsuz çalışyor. kinetik kaydırma benim telefonda aşırı takılma ve donma yapıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam kinetik kaydırma koyarsan ben sonradan kaldırabilyor muyum onu? daha öncede bahsetmiştim benim c7 normalde rm-691 ama rm-691 için ne belle çıktı nede mevcut sürümde türkçe dil var. o yüzden ben rm-675 yazılımı yükledim ve kinetik kaydırma modu hariç sorunsuz çalışyor. kinetik kaydırma benim telefonda aşırı takılma ve donma yapıyor.
modlamadan biraz anlıyorsan tabikide kaldırabilirsin...
zaten şuan tes ediyorum takılma donma filan olursa bende kullanmıcam..
inş. sorunsuz olucak kardeşim

MertcaN9

MertcaN9

Üye
yarın büyük günnn :eller:

emreli01

emreli01

Üye
evet yarın büyük gün anna saati ne oldu hoca :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evet yarın büyük gün anna saati ne oldu hoca :)
mifleri çektim attım olmamıştı...
dosyaları sildim sonradan aklıma geldi popupclock.exeyi almadığım daha sonraya bıraktım kardeşim
hem yazılımı bi deneyin bakalım beğenicekmisiniz belki tatmin olmuycanız :)

emreli01

emreli01

Üye
senin hoşuna gitmedi mi ? .D
saati halletsen hocam ya yarına daha kaç saat var güzel bir görünüm olur hatta forumda gördüm birisi bekleme saatinin dijital olanınında rengini değiştirmis sn belki diğer versiyonda paylaşırm diye düşünebilirsn ama bunda olmamasina bir sebeb yok :) yapıversen hocam ya ..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
senin hoşuna gitmedi mi ? .D
saati halletsen hocam ya yarına daha kaç saat var güzel bir görünüm olur hatta forumda gördüm birisi bekleme saatinin dijital olanınında rengini değiştirmis sn belki diğer versiyonda paylaşırm diye düşünebilirsn ama bunda olmamasina bir sebeb yok :) yapıversen hocam ya ..

güzel tabikide
tlfnu kurdum bide flaşhlıyamam daha sonraya kaldı o
flaşhlarsam onuda dener dosyaları atarım sana sen eklersin
yada kimde varsa ondan alıp eklersin kardeşim

emreli01

emreli01

Üye
peki eyvallah öyle olsun :) peki paylaşırm derken sis halinde mi yoksa sisteme atılacak dosyalari mi kastettin ? :-)

Üst Alt