asıl ben öyle anlaşıldıysam kusurama bakma...
sonuçta yazılım yapıp sizlerle paylaştım destek vermesem olmaz...
şuan incelemedeyim klavyeyi port etmeye çalışıyorum ilk denemem hüsran oldu tabi tlf açılmadı bakalım inş. çıkar bi yol bulurumda yada bulurlar bizde kavuşuruz o klavyeye![]()
umarım klavyeyi portlayabilirsiniz eminim sizde beğenmişsinizdir hadi inş. kolay gelsin 
rica ederim...çok teşekkürler çabaların için iyiki sizin gibilerde bu telefonu kullanıyorumarım klavyeyi portlayabilirsiniz eminim sizde beğenmişsinizdir hadi inş. kolay gelsin

anladım..opera kullanıyorum da flaş desteği isteyn sitelerde sıkınti oluyor birde kinetik kaydırma ve arayan açtığında titreme var di değilmi ?

telefon olsa yapayım ama yok malesef...ah birde n8 icin biri modlama yapsa. kimsenin ilgisini cekmiyormu acaba
knetik kaydırma ve arama titrememi?koy hocam yahu eline mi yapışır![]()
arama titreme tamamda knetikte takılmalar olursa kullanmam
arama titreme tamamda knetikte takılmalar olursa kullanmam
birde hocam dokunmatik titreşimi arttırsak sanki daha iyi değil mi bence ne kadar çok hissedersek o kadar iyi 
arama titreşimi ve knetikkaydırma tamam koydum..takılma kısmına katılmaktayım şiddetlebirde hocam dokunmatik titreşimi arttırsak sanki daha iyi değil mi bence ne kadar çok hissedersek o kadar iyi
![]()
modlamadan biraz anlıyorsan tabikide kaldırabilirsin...hocam kinetik kaydırma koyarsan ben sonradan kaldırabilyor muyum onu? daha öncede bahsetmiştim benim c7 normalde rm-691 ama rm-691 için ne belle çıktı nede mevcut sürümde türkçe dil var. o yüzden ben rm-675 yazılımı yükledim ve kinetik kaydırma modu hariç sorunsuz çalışyor. kinetik kaydırma benim telefonda aşırı takılma ve donma yapıyor.
bu gece 00.00 da olabiliryarın büyük günnn![]()

mifleri çektim attım olmamıştı...evet yarın büyük gün anna saati ne oldu hoca![]()

senin hoşuna gitmedi mi ? .D
saati halletsen hocam ya yarına daha kaç saat var güzel bir görünüm olur hatta forumda gördüm birisi bekleme saatinin dijital olanınında rengini değiştirmis sn belki diğer versiyonda paylaşırm diye düşünebilirsn ama bunda olmamasina bir sebeb yokyapıversen hocam ya ..