emreli01 Üye aman hocam sen bizimkini aceleye getirme ince ayarlar felan tam bir şekilde olsunda beklemeye razıyım
aman hocam sen bizimkini aceleye getirme ince ayarlar felan tam bir şekilde olsunda beklemeye razıyım
haqanguven Üye Konu Sahibi emreli01' Alıntı: aman hocam sen bizimkini aceleye getirme ince ayarlar felan tam bir şekilde olsunda beklemeye razıyım Genişletmek için tıkla ... eyvallah zaten zamanım var temiz bir sistem hazırlamaya çalışıyorum kardeşim
emreli01' Alıntı: aman hocam sen bizimkini aceleye getirme ince ayarlar felan tam bir şekilde olsunda beklemeye razıyım Genişletmek için tıkla ... eyvallah zaten zamanım var temiz bir sistem hazırlamaya çalışıyorum kardeşim
emreli01 Üye Yer imleri resimleriyle oluyor demek güzelmiş gerçekten ama hocam klavye işini hallet be - - - Eklendi - - - Ve bu Bekleme ekranındaki saati anna daki gibi büyük analog saat şeklinde yapabilrmsn annadakini alabilrmsn yani
Yer imleri resimleriyle oluyor demek güzelmiş gerçekten ama hocam klavye işini hallet be - - - Eklendi - - - Ve bu Bekleme ekranındaki saati anna daki gibi büyük analog saat şeklinde yapabilrmsn annadakini alabilrmsn yani
haqanguven Üye Konu Sahibi emreli01' Alıntı: Yer imleri resimleriyle oluyor demek güzelmiş gerçekten ama hocam klavye işini hallet be - - - Eklendi - - - Ve bu Bekleme ekranındaki saati anna daki gibi büyük analog saat şeklinde yapabilrmsn annadakini alabilrmsn yani Genişletmek için tıkla ... yer imleri resimli oluyor ama yazılım ilk kurduğunuzda resim yok girince o sayfalara resimler yükleniyor... annadaki analog saat nasıl ki.. ben c7 aldığımda belle vardı annayı hiç kullanmadım...
emreli01' Alıntı: Yer imleri resimleriyle oluyor demek güzelmiş gerçekten ama hocam klavye işini hallet be - - - Eklendi - - - Ve bu Bekleme ekranındaki saati anna daki gibi büyük analog saat şeklinde yapabilrmsn annadakini alabilrmsn yani Genişletmek için tıkla ... yer imleri resimli oluyor ama yazılım ilk kurduğunuzda resim yok girince o sayfalara resimler yükleniyor... annadaki analog saat nasıl ki.. ben c7 aldığımda belle vardı annayı hiç kullanmadım...
haqanguven Üye Konu Sahibi emreli01' Alıntı: baktığında eminim beğeneceksn şuan mobilim Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim
emreli01' Alıntı: baktığında eminim beğeneceksn şuan mobilim Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim
emreli01 Üye hocam vatron arkadaşımız denge sorununu da çözmüş belle refreshde sistem modlamada paylaşmış bilgine
haqanguven Üye Konu Sahibi emreli01' Alıntı: hocam vatron arkadaşımız denge sorununu da çözmüş belle refreshde sistem modlamada paylaşmış bilgine Genişletmek için tıkla ... çoktan hallettim ben onu
emreli01' Alıntı: hocam vatron arkadaşımız denge sorununu da çözmüş belle refreshde sistem modlamada paylaşmış bilgine Genişletmek için tıkla ... çoktan hallettim ben onu
MertcaN9 Üye klavye ve N9 fontu da çok süper olur sanki değerli kardeşim senin modu kullanmayı düşünüyorumda ama bu iki özelliktende vazgeçemiyorum
klavye ve N9 fontu da çok süper olur sanki değerli kardeşim senin modu kullanmayı düşünüyorumda ama bu iki özelliktende vazgeçemiyorum
haqanguven Üye Konu Sahibi mertcan(C7)' Alıntı: klavye ve N9 fontu da çok süper olur sanki değerli kardeşim senin modu kullanmayı düşünüyorumda ama bu iki özelliktende vazgeçemiyorum Genişletmek için tıkla ... n9 font tr elimde yok. Klawye derken?
mertcan(C7)' Alıntı: klavye ve N9 fontu da çok süper olur sanki değerli kardeşim senin modu kullanmayı düşünüyorumda ama bu iki özelliktende vazgeçemiyorum Genişletmek için tıkla ... n9 font tr elimde yok. Klawye derken?
haqanguven Üye Konu Sahibi emreli01' Alıntı: mm anladım peki dolby diye de yazıyor mu yoksa yine store mi yazıyor ? Genişletmek için tıkla ... dolby yazıyor.
emreli01' Alıntı: mm anladım peki dolby diye de yazıyor mu yoksa yine store mi yazıyor ? Genişletmek için tıkla ... dolby yazıyor.
MertcaN9 Üye haqanguven' Alıntı: n9 font tr elimde yok. Klawye derken? Genişletmek için tıkla ... nokia 808 klavyesi filan. font olsa çok güzel olurdu ama sanırım diğer cfw yapımcıları paylaşmıştı cfw yapanlar için.
haqanguven' Alıntı: n9 font tr elimde yok. Klawye derken? Genişletmek için tıkla ... nokia 808 klavyesi filan. font olsa çok güzel olurdu ama sanırım diğer cfw yapımcıları paylaşmıştı cfw yapanlar için.
haqanguven Üye Konu Sahibi mertcan(C7)' Alıntı: nokia 808 klavyesi filan. font olsa çok güzel olurdu ama sanırım diğer cfw yapımcıları paylaşmıştı cfw yapanlar için. Genişletmek için tıkla ... yazılımda şuan 808 klawyesi war. Resimlere iyi bak.
mertcan(C7)' Alıntı: nokia 808 klavyesi filan. font olsa çok güzel olurdu ama sanırım diğer cfw yapımcıları paylaşmıştı cfw yapanlar için. Genişletmek için tıkla ... yazılımda şuan 808 klawyesi war. Resimlere iyi bak.
MertcaN9 Üye haqanguven' Alıntı: yazılımda şuan 808 klawyesi war. Resimlere iyi bak. Genişletmek için tıkla ... gördüm şimdi teşekkürler. peki N9 fontu ? olabilir mi ilerki günlerde ?
haqanguven' Alıntı: yazılımda şuan 808 klawyesi war. Resimlere iyi bak. Genişletmek için tıkla ... gördüm şimdi teşekkürler. peki N9 fontu ? olabilir mi ilerki günlerde ?
haqanguven Üye Konu Sahibi mertcan(C7)' Alıntı: gördüm şimdi teşekkürler. peki N9 fontu ? olabilir mi ilerki günlerde ? Genişletmek için tıkla ... n9 dan bi çekeyim sorunsuz çalışırsa göze hoş gelirse kullanırım
mertcan(C7)' Alıntı: gördüm şimdi teşekkürler. peki N9 fontu ? olabilir mi ilerki günlerde ? Genişletmek için tıkla ... n9 dan bi çekeyim sorunsuz çalışırsa göze hoş gelirse kullanırım
MertcaN9 Üye haqanguven' Alıntı: n9 dan bi çekeyim sorunsuz çalışırsa göze hoş gelirse kullanırım Genişletmek için tıkla ... şimdi ki kullandığım cfw de var göze güzel hitap ediyor ve çok şık bence ama siz bilirsiniz yinede
haqanguven' Alıntı: n9 dan bi çekeyim sorunsuz çalışırsa göze hoş gelirse kullanırım Genişletmek için tıkla ... şimdi ki kullandığım cfw de var göze güzel hitap ediyor ve çok şık bence ama siz bilirsiniz yinede
haqanguven Üye Konu Sahibi mertcan(C7)' Alıntı: şimdi ki kullandığım cfw de var göze güzel hitap ediyor ve çok şık bence ama siz bilirsiniz yinede Genişletmek için tıkla ... resim alıp yoruma koyarmısın?
mertcan(C7)' Alıntı: şimdi ki kullandığım cfw de var göze güzel hitap ediyor ve çok şık bence ama siz bilirsiniz yinede Genişletmek için tıkla ... resim alıp yoruma koyarmısın?