haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
başlıkta o kadar şaşalıydı nasılda görmedin. rica ederim güle güle kullanyeni güncelleme gelmiş yeni haberim oluyor indireyim de yüklüyeyim saolasaın hakan
- - - Eklendi - - -
bilmiyorum denemen gerekınanırmısın tesadufen gördum indireyim dedim sonra duzeldi çözuldu ama hangi konudan yamayı yapcağımi bilemedim konular rerfsehten eski rompacherdeki aktif bas işe yarıyor mu aktif ettim de
- - - Eklendi - - -
efek yolunu e c ayarlayabiliyorum ben... onu ayarladığım zaman gömülü efek çalışmıyor sadece... ama siz efekti e ve ya c ye atınca çalışıyor.. ee bunu sen yaparsın başkası yapar ya yapmayan çıkmazsa onlar için sorun olacak.. ben istedim yapmak isteyen konu anlatımı vardır sitede o yolla kendileri yapsınlar...
ayarlamadım. Çünkü gömülü efek çalışmıyor ayarlayınca
- - - Eklendi - - -
Jin Hao'nun efektini sis content ile çıkardım.Core'de senin bulundurduğun efekle değiştirsemde yine bir sonuç alamıyacam demek istediğin bu galiba.Senin gömmeni gerektircek bir durum yok Hakan sadece efektinin yolunu belirliyecekdin.Rom patcher ile de bir sonuç alamadım yakın zamanda bir çözüm bulmalısın.Daha önce ki yazımlarında rast geldiğim kadarıyla bir video eşliğinde bunu destekliyeceğini gördüm.Umarım tez vakitde olur efekt olmayınca inan telefon ölü ruh gibi tabi birde buna alıştığımız için çok garip ve farklı bir hal alıyor.