emreli01
Üye
sistem daha kararlı kasmalar daha az.müzk çlr, web browser widgetler flan güncellendi. 1 de 5800 a çıkartıcam 9 da c7 e çıkıcak. Bence yükleme bekle şuan kullandıgın evolsdan hızlı olmuycaktır refresh.
öyle yapacam zaten işlemci hızı değişip değişmediğini kimse bilmiyor şimdilik en azından orjinal tarayıcımiz ve mp3 çalarimız oldu widgetler c hafızasını ne kadar dolduruyor bilmiyorum ama güzel yararlı widgetler dursa güzel olur bu müzik çalarda dolby sn koydun diye biliyorum ama forumda bir arkadaş bu dolby nin sis halini paylaştı yazılımin üstüne kurdum store yazısının yerine dolby yazısıda geldi güzel oldu snde o şekilde yaparsan sevinirim ve bu dolby koyunca dengede iken mp3 player den atıyor du yani recep hocanin yazılımında iken öyle oluyordu senin yazılımda denemedim denge ayarı bozulur diye eğer bu evols de de aynı sorun oluyorsa bi el atsan ii olur
bu güncellemede yok hack yapılmıyor yok efekt yapılmıyor diyorlar sn güncellemede ne yapacaksın hocam halledilebilir mi ?
widget ekleniyor mu ve efektide ekleye bilirsen söylede bilelim
- - - Eklendi - - -
ve avkon değiştiriliyor mu .
bu yazılım üstünden güncelleme yapabilirsin. Navifrmden indir dosyaları bunu attgın gibi at. Fazlalık widgetleri kaldırdım eksikler tamamladım, performansı dahada artırdım şuan sorun yok 09.09 a kadar deniyorum yayınlıycam.
Şu an refresh yükledim evols un performansı daha iyiydi. downgrade le uğraşmak istemiyorum dahocam şu tarihi biraz daha erkene alsan. biz de dener sorun varsa bildiririz sana
bu bir klavye var değişik o klavye yi koyamazmsn şuan mobil olduğum için resmini koyamıyorm QWERTY klavyesi daha değişik kullanışlı resimlerdeki klavye şuan bu yazılım da da var ..
http://www.maxicep.com/symbian-s60v.../baidu-input-temalari-s60v5-s-3-a-678787.html
bu adreste var bahsettiğim klavyenin görünümü
yazılımı ne kadar çok hafifletirsem o kadar daha iyi bu tür uygulamaları sonradan depo hafızasına kurunca daha iyi olur. Hem orda ayarlar war ben bunu kullanan her üyeye anlatamam ki çok sorun yaşarım klawyeden o yüzden olmaz gömemem kardeşimyok anladım ama şuan ki klavyeye direk gomülse diye demiştim androidde ki gibi olsa dedim yani
- - - Eklendi - - -
tabi mümkünse
benim ki sadece bir tavsiye sn daha iyi bilirsin ben yüklemiştim o klavyeyi fakat biraz da olsa geç açılma gibi birşey oldu birde orjinal açılan klavye gibi açılmıyor pro olduğu için gömülmesini istemenin sebebi daha stabil olur düşüncesi ile demiştim şuan ki QWERTY klavyeyi silip bizim onun yerine koymaktı bizim nokiaya fp1 de var sanıyordum olsaydı orjinal bir şekilde olmuyacaksa tabi olmaması daha ii olur androidde çok güzel oluyor ama sevmiştim yazim da daha kolay oluyor ..
anladım hocam stabil hale getirebilsen süper olur ve şuan ki yazılımındakı açılış görüntüsü çok güzel hemde sade çıkaracağında da aynen kalırsa güzel olur
- - - Eklendi - - -
şuan ki kullandığım evolsden çıkardığın bir mod veya uygulama yok sanırım şimdi çıkaracağın yazılımda bu yazılımda olmayıpta eklediğin modlar neler ben konu başında göremedim sadece eklediğin resimleri görebildim ve ellemediysn yeni eklediklerini kırmızı bir yazı ile veya başka bir türde belirtisn ..
Şimdi sn refresh üzerinde modlu bir şekilde kullanıyorsun benim şuan kullandığım yazılımdan daha iyi durumda mi yoksa fazla bir fark yokmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?