Evols™ [26.06.2013]

Konu Sahibi
bende kiriyorum. format atincada olmuyooo. bak senin cwf ye hard format atmaya gerek yok gayet normal yaziyoo
o zaman kendi cfwnde kullandığın modlarla alakalı yada kendi cfw nide benim verdiğim talimatları yaparak yükle...

hard format atmadım konu da belirtmediğiniz için. diğerlerini yaptım. internet tarayıcı pek sorun deilde şu lavye ve ekran dönme olayına çözüm bulamaz mıyız?
cihaz 701

Konu Sahibi
hard format atmadım konu da belirtmediğiniz için. diğerlerini yaptım. internet tarayıcı pek sorun deilde şu lavye ve ekran dönme olayına çözüm bulamaz mıyız?
cihaz 701

konuda belirtmedimmi? bunlar ne peki EVOLS YÜKLEME TALİMATLARI

● SİLİNMEMESİNİ İSTEDİKLERİNİZİ YEDEKLEYİNİZ. . .
● HAFIZA KARTI VE DEPO HAFIZASINI BİÇİMLENDİRİP HARD FORMAT ATINIZ. . .
● EVOLS'U YÜKLERKEN YAZILIM SIFIRLA (SW RESET) İLE FLAŞH İŞLEMİNİ BAŞLATINIZ. . .
sensör daha hassaslaştırıldığı için dönüyor orijinal dosyayı aktarırsan eskisine döner...

neyse suanda isteyim aksam eve gidip senin dedigin gibi flasliyim. bakalim düzelcekmi. ben hep yenile diye flash atiyorum

ok cok sagol

- - - Eklendi - - -

bu favori uygulamalar widgetinde on bunu paylasmamissin ama bulamadim :-)

- - - Eklendi - - -

on numara diycektim

- - - Eklendi - - -

modlar c6 diye bi paylasimin var ordanda yararlanablilriz dimi

favori uygulamalar widgetini istiyorum ama

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Modlar Mevcut Forumda Diye Sanırım 100 Bin Kere Söylemiştir..

ॐOsMaN

Üye
hakan pure fontunu paylaşırmısın bu fonta alışamadım garip oldu biraz

- - - Eklendi - - -

ayrıca bildirimler widgeti ekrana koydugumda gözükmüyor

- - - Eklendi - - -

ayrıca bildirimler widgeti ekrana koydugumda gözükmüyor

Konu Sahibi

favori uygulamalar widgeti modlar bölümünde paylaşıldı oradan indir. c6 portları 5800 içindir

Konu Sahibi
dedigim mod yok

- - - Eklendi - - -

dedigim mod yok

var... biraz araştırma ile bulacaksın...

- - - Eklendi - - -

sen ana sayfada yükleme talimatları uyguladınmı... fontu eski evolsdan çek bende yok malesef

-Fight-

Üye
Hakan eline sağlık bi sorum olacak Cfw nasıl yapılır anlatan konu yok mu ?

everese5

Üye
C6-01 kurulum başalırı.Teşekkür ederim güzel bir cfw olmuş eline sağlık devamını bekliyoruz kolay gelsin iyi forumlar..

o kadar dikkat etmeme rağmen gözden kaçmış özür dilerim. eski sensör ayarı ve klavye + yazı tipini bunun içine atıp kullanmak istiyorum yardımcı olur musunuz

701de herşey güzel sorun yok ama gps hızı birqz düşümüş gibi eskiden anında bağlanıyordum şimdi biraz geç geliyo gibi

Konu Sahibi
701de herşey güzel sorun yok ama gps hızı birqz düşümüş gibi eskiden anında bağlanıyordum şimdi biraz geç geliyo gibi
şebeke ile ilgilidir... herhangi bir sorun yoktur ve modlama yapılmamıştır...

- - - Eklendi - - -

o kadar dikkat etmeme rağmen gözden kaçmış özür dilerim. eski sensör ayarı ve klavye + yazı tipini bunun içine atıp kullanmak istiyorum yardımcı olur musunuz

tamam ama mutlaka yazılımı atmadan önce yükleme talimatlarını yap... sensör: 10282F0F bu dosyayı orijinal rofs2den çekip benim hazırladığım rofs2 de aynı yere koy değişimi onayla... klavye: qmltouchinput.dll bu dosyayı orijinal coreden çekip aynı yere koy değişimi onayla...

- - - Eklendi - - -

C6-01 kurulum başalırı.Teşekkür ederim güzel bir cfw olmuş eline sağlık devamını bekliyoruz kolay gelsin iyi forumlar..

rica ederim. yorumun ve bilgi içinde teşekkürler. güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

Hakan eline sağlık bi sorum olacak Cfw nasıl yapılır anlatan konu yok mu ?

sitede vardır... bi gün geniş bir zamanımda anlatmayı düşünüyorum ama o geniş zamanı bi türlü yakalayamadım

bu sefer eksiksiz yapacağım
font için hangi dosyayı değişeceğim? ve bu dedikleriniz ilk dizinde mi oluyor? ya da ben şimdi sizin yazılımı çeksem sonra bağlanıp siz ayarlasınız olur mu?

-Fight-

Üye
Sen hep bi proje bi iş başındasın artık bi anlatım yap bizde öğrenelim biz devam ettirelim işi

Konu Sahibi
Sen hep bi proje bi iş başındasın artık bi anlatım yap bizde öğrenelim biz devam ettirelim işi

işte istiyorum bende.. şöyle geniş çağlı a dan z ye anlatım ama özel hayat yoğunluğu ve sosyal hayat yoğunluğu yüzünden bir ara bulamıyorum... bakalım ufaktan başlayıp anlatırım inşallah

- - - Eklendi - - -

bu sefer eksiksiz yapacağım
font için hangi dosyayı değişeceğim? ve bu dedikleriniz ilk dizinde mi oluyor? ya da ben şimdi sizin yazılımı çeksem sonra bağlanıp siz ayarlasınız olur mu?

ben bağlanır yaparım... Nokia cooker, font için eski evols rofs2 i, ve söylediğim dosyaları navifrmden core ve rofs2 çekip masa üstünde topla... yalnız Nokia cooker en son sürüm olacak bu konuda paylaştım en son sürümü.... http://www.maxicep.com/modifikasyon...cooker-v-3-3-c-hafizasini-artirma-705008.html