SerseriGönlüm12
Üye
demek ki o sürümde var 1.01.2 dene
- - - Eklendi - - -
modlar bölümünde paylaştım
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
whats app de internet istiyor yüklerken ama bende sorunsuz yükleniyor... 701 ve c7 için şu hata var bu hata var kesinlikle kabul etmiyor.. çünkü 2 telefonda var bende kullanıyorum gayet sorunsuzyalniz youtube downloader veya yükleme yaparken internet isteyen prolar yüklenmiyooo. bun bilmeni istedim. nokia 701 benim tel
bu cwf ye kullandigin modlara diyorum. eski mod arsivin var bende. yeniler icin diyorum
- - - Eklendi - - -
bulamadim ya bi link versen iyi olur
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
whatsapp bende yükledim ama televizyon youtube el feneri olmuyoooo
hocam yazılımda gördüğüm hatalar var gerçi bunlara pek hata denmez ama.
ekran dönüş hassasiyeti çok fazla ufak bir harekette dönüyor önceki çok daha iydi mesaj yazarken nette gezerken çok sıkıntı oluyor.
klavye ve font öncekinde çok daha iydi hiç hata yapmadan yazı yazabiliyordum şuan olmuyor.
sonra bunları ben dün akşam yazmak istedim telefona operayı kurdum açtım ama sayfalar için geçiş yapamadım ve klavyede açılmadı browserda dedim kendi tarayıcısında deneyeyim profile giriş yaptıktan sonra ileri gidemedi zaten ilgilenirseniz seviniirim...
rica ederim kolay gelsinTeşekkürler üstad ellerine sağlık indirip deneyeceğim
wallaha ben yapamadim yükleniyooo diyo öyle kaliyooo sonra pert
asphalt 6 1.01.2 yi bulamadım olan varsa link atabilir mi?
usta şunu eski haline getireceğim modu söylermisin ben eklerim
ben bunu eski halinde kullanmak istiyorum
● BEKLEME EKRANI ARAMA İCONU REHBER YAPILDI [2.NESİL]
modlar eski modlar bunlar bende varki. mesela bildirimler icin skin var ama bildirimler widgetin yok saatler falan
tabi canim yeni kullanici veya amatör degiliz
ama yinede helal olsun sana kardes. ben senin modlarindan yola cikarak kendime cwf yapiyorum kafam dikiliyoo. sen 10 telefona cwf yapiyosun. senin hakkin yenmez. emegin cok büyük. hakkini helal et genede bizle icin ugrasiyosun
rica ederim güle güle kullan...arama butonunuda düzelttim teşekkürler
tabikide kırıyorum. core kilidi kırılmasa yazılım yüklediğin an dead olur telefon... hazır sen kurmamışın telefonu şimdi depoyu biçimlendirip hard format at düzelmesi gerek ocore kilidini kiriyosun dimi
- - - Eklendi - - -
bak kardes ben telimi pc ye nokia suite modunda bagliyorum. bilgisayarima girip telefon ikonuna tikliyorum. iki hafiza cikiyooo. biri depo gayet normal bi ismi var ama tel hafizasini gösteren isim büyük harfle ve nokaia yaziyor ama bozuk harfler. bu neden dir acep. benim yaptigim cwf de oluyooo. seninkinde yok böyle bi sikinti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?