haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
tarayıcı 7.4.2.6 olmuşsade bir yazılım olmuş hoşuma gitti çogu widgetler gitmiş galiba daha hızlı ve telin hafzasıda 427 mb boş şimdilik bi eksigini veya hatasını bulamadım fakat görev yöneticisi fp1 deki gibi olsa göze daha hoş görünrdü
- - - Eklendi - - -
nfc sistem yüklenir yüklenmez açk kalmış otomatik kapalı ayarlayablrsn ince bi ayar belki ama hazır cwf de ince ayrıntılarda olmalı bence ve bu oto kilit secenegini bulamadm
- - - Eklendi - - -
vee bunda direk türkcell menu diyorbenm hat vodafone sen kendine göre ayrlamışsın ismi
evet türkcell olarak duruyor ben düzelttim amave ekran koruyucu saat 5800 dan mı alıntı
mm tmm bişe demedik yahu
- - - Eklendi - - -
ya hocam şu modlar felan neler yapıldı bana ayrıntılı bi şekilde söylermsn dokunmatik hassasiyeti felan oslun wifi olsun tüm yapılan işlemleri söylermisin ?
tmm peki ve bu harita uygulamasının son verisonunu yüklemen daha ii olur
haritaları kullanan var kullanmayan var..
kullananlar güncelleme kısmından güncellerler...
yazılımda yapılan modlamalar eklendi
gücelini koysan ne fark ederki gerci gunceller isteyende mağazada aynı şekilde eski
Ama yüklemek isteyenler hız yönünden menun olacaktır güzel çalışma
5800 içinde kulanılla bilirmiyiz
bu üstte yazan A ne anlama geliyorneden öle olmuş
NOT : her türlü mağaza güncelleme istiyor güncellesen ii olur yani
izmirde yaşıyorumKardeş sen nerde yaşıyorsun 4G yi nasıl kullanıyosunbu ara cfw için teşekkürler...Bellede Asphalt 6 yı oynayamıyordum belli bi yerden sonra oyundan atmaya başlıyordu..inş bunda oynayabilirim...
Benimki biraz farklı ya...Kariyerde %20den sonra oyunda donmalar yaşanıyor bazen atıyor felan işte...şimdi senin cfw yi aynı sorun yine tekerrür etti :S anladım neden böle yapıyor
[/URL][/IMG]
BAK GÖRÜRSÜN ŞİMDİ ''A'' Yİ EKRANIN EN ÜSTÜNDE NE ANLAMA GELİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?