hakan abicim nokia cooker ile yazı fontunu değiştircem de rof2 den resource de ki fonts klasörüne eklicem demi fontu? Eğer öyle ise orda bir sürü dosya var ya tam olarak nasıl yapıcam ben fontu nasıl uygulicam?
hakan abi ama orda arial.ttf, Calibri.ttf, arialbd.ttf gibi bir sürü isim var kullanacağım fontun ismini orda ki isimler gibi mi yapicam yani orda 20 adet dosya var ben şimdi kullanacagım fonttan 20 tane kopya yapıp tek tek orda ki isimleri mi vericem ole mi olucak acaba ?
hakan abi ama orda arial.ttf, Calibri.ttf, arialbd.ttf gibi bir sürü isim var kullanacağım fontun ismini orda ki isimler gibi mi yapicam yani orda 20 adet dosya var ben şimdi kullanacagım fonttan 20 tane kopya yapıp tek tek orda ki isimleri mi vericem ole mi olucak acaba ?
uote="haqanguven, post: 6642033, member: 264326"]Tekrardan kur ve telefonu kapat aç[/quote]yaptım olmadı ama hard reseti deneycm. Bide hocam xplora ile bi kaç yere erişemiyorm ne yapblrm hacklemimmi lazm tekrr ??
yaptım olmadı ama hard reseti deneycm. Bide hocam xplora ile bi kaç yere erişemiyorm ne yapblrm hacklemimmi lazm tekrr ??[/quote] Yazılım zaten hackli. ekte verdiğim rom patcherlardan telefonuna uygun olanını yükle open4all yamasını aktif et tamamdır...