haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
xp de olur... rica ederimolabilir dostum bugün Phoenix i açtığımda hata verdi silip tekrar denedim ama önce test ekranı geliyor telefonda biraz bekledikten sonra yine aynı şekilde telefon kapanıyor bağlantı gittiği için de sanırım hata veriyor biraz daha bekleyim artık win 8 li bir bilgisayar çevremde yok şimdilik.
bu arada ilgin için teşekkür ederim.
team viewer uzaktan yardım uygulamasıdır.. googleye yaz çıkar zaten. Sen sadece phoenix ve cfw dosyalarını indirip masa üstüne koyman yeterlidir gerisini ben hallederimteam viewerdan nasıl yapacaksın yaparsan yine bendeki programlar olacak değil mi bende yok ama uygun bir anında denemek istersen temin edeyim onları
team viewer uzaktan yardım uygulamasıdır.. googleye yaz çıkar zaten. Sen sadece phoenix ve cfw dosyalarını indirip masa üstüne koyman yeterlidir gerisini ben hallederim
şuan uygunum yapalım. Pm ile id ve şifreyi atTamam dostum team viewer kurdum bilgisayara tekrar phoenix ve cfw dosyalarını indirdim sen uygun olduğun zaman zahmet olmaz ise bir deneyelim..
Teşekkürler. Güle güle kullanc6 -01 telefonumda kullanmaya başladım bugün, çok memmunum, elleriniz dert görmesin
Takılmalar yazılımı ilk başta attığınızda varsa o zaman cfwden kaynaklıdır ama sonradan oluşuyorsa, bu kullandığınız uygulamalardan, sistemden sildiğiniz dosyalardan veya bune benzer şeylerden oluşabilir. Çok sorun yaşıyorsan yeniden yüklemelisin ama sorunun neye kaynaklı olduğunu bulamazsan ilerdede aynı sorunu yaşayabilirsin...Arada takılmalar oluyor bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum
Güncelleme yapmamdan dolayı mı acaba
Yoksa farkı birşey mi
Nokia 603
Hayır yok. Belki widget güncellemesinden kaynaklanabilir. Çünkü widgetlerin kimileri gömülü cfw de...Güncelleme yapmazsan bir sorun çıkar mı
Yada şu güncellemeyi kesin yapmalısın dediğin bir şey var mı
Onu yapma. bağlantı sürekli bağlı kalıyor, kapatamıyorsun...Güncellemede 3g diye bir şey var daha iyi sesli konuşma felan diyor onu yapmalımıyım
Sosyal ağları kullanıyorsan yapabilirsin...tamam teşekkür ederim Hİç bir güncellemeyi yapmayacağım
Sistemde herhangi bir yavaşlama olmaksızın aksine hızlanması gerek. Hafıza kartını çıkart depoyu biçimlendir, hard format at ve yazılımı flaşhla...Selamunaleyküm. Kardeş eline sağlık Allah razı olsun, ben yükledim cfw ni ama anlam veremediğim bir yavaşlama söz konusu, menüde takılmalar vs var, öncekine göre baya bir yavaşlamış. Acaba bende mi problem, yüklerken tüm taliamatlara uydum. Yeniden yüklesem düzelirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?