haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
merhaba Hakan. son 1 ay içinde 701 için güncelleme yaptın mı acaba? takip edemedim.
telefonu garantiye gönderdim ama birşey yapamadılar. (imei klonlandığı için başka sim takıp deneyemediler) bi şebeke testinden geçti ve durumu normal. ofw de de şebeke gidiyor ve şebeke taramıs yaptırmıyor. sabit aramaya geçip kapatmaya çalıştığımda kapalı diyor. ayrıca sim kaydı yapılmadı deyip küsüyor telefon banahiç uygulama yüklü değil. aynısını hem ofw de hemde cfw de yapıyor. bir ara nokia suite bağlayıp güncellemelere baktım "3g düzeltmesi" diye birşey görüp hemen sevindim ve yükledim ama bi işe yaramadı yarın türkcell le görüşmeye gidecem, bakalım ne diyecekler
Tek kelime ile muhteşem. Adam nokianin yapmadığını yaptı. Teşekkürler. Sayenizde nokialar can buldu
tekrar deneseydin...
- - - Eklendi - - -
sorun filan yok. Arkaplanda çalışan uygulamalar için kapatma modları kullanıldı ve kapanırken arka planda değilde tam çıkış yapıyor. Ofw ile kıyaslamayın. Ofw de hep arka planda çalışıyor... O yüzden 1 2 saniye geç açılma, geç kapanma gibi şeyleri sorun belirtmeyin...
attığın 2 mod... ben kaç mod yükledim ana başlıkta bak istersen. hala sorun var diyorsun sorun filan yok, açıklama yaptım...
dostum iyi diyorsun da Bende evols yüklü değil şu an.senin modlardan sadece ram modu ve kabul tema 2 yı attım cfw me.sorun başka birşey olmalı.
haritaları Güncellemelerden yükleyeceksin...Yazılım tamamen hacklidir, istediğin uygulamayı sertifika hatası almadan kurabilirsin. Tüm güncellemeleri yapmanızda sıkıntı yok, yapıp yapmamak size kalmıştır kardeşimKardeş Evolsu yükledim ama haritaları göremedim. Kendimiz mi yükleyeceğiz. Birde bu hackli mi otomatik ? Ayrıca tüm güncellemeleri yapmamızda sıkıntı var mı ?
sinirlenmiyorum. nedenini söyledim sadece hata olarak belirtmeyin... Çünkü hata değildir...dostum o kadar önemli değil böyle sinirlenmene gerek yokkimisi sorun yaşamış kimisi yaşamamış Bende çözüm bulundu mu diye Sordum.normal diyorsan kalsın böyle gerisi de kahve falı
haritaları Güncellemelerden yükleyeceksin...Yazılım tamamen hacklidir, istediğin uygulamayı sertifika hatası almadan kurabilirsin. Tüm güncellemeleri yapmanızda sıkıntı yok, yapıp yapmamak size kalmıştır kardeşim
- - - Eklendi - - -
sinirlenmiyorum. nedenini söyledim sadece hata olarak belirtmeyin... Çünkü hata değildir...
eyvallah kardeşim
Tamam dostum önemli değil kayda değmeyecek birşey zaten
boot screen nasil degistirebilirim
flassiz olmaz mi .s
flashla nasil yapabilirim peki
öyle bir hata yok olsaydı dokunmatik heryerde yapardı. sen yükleme talimatlarını tek tek yaptınmımüzik çaların listesinde bir müziği açmak için dokunduğumda sanki parmağımı sağa kaydırmış gibi diğer listeye geçiyo bunu nasıl düzeltebilirim
evet aynısını yaptım hiç bir yerde sorun yok fakat bi bu soylediğim sorun arada yapıyo ama sinir bozucu bir de ekran yana dönük şekilde kilitlenme sorunu var.
ayrıca Dolby Headphone özelliği diye bir şey duydum acaba bu cfw de varmıdır bu olay
güncelleme gelicek mi gelicekse ne zaman
ilgilendiğin için teşekkkür ederim
kardesim bunu denedim guncelleme hatasi aliyorum evolssuz telde denedim oldu neden acaba http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...boot-screen-by-warningyeah-signed-662808.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?