Evols™ [26.06.2013]

Konu Sahibi

Güncelleme olmadı. Bırakma bu işin ucunu. Yapamazlarsa tlfnun değişimine kadar gider

- - - Eklendi - - -

Tek kelime ile muhteşem. Adam nokianin yapmadığını yaptı. Teşekkürler. Sayenizde nokialar can buldu

rica ederim. Sende saolasın kardeşim. Güle güle kullan

Tepkiler: tass_co1983

dostum iyi diyorsun da Bende evols yüklü değil şu an.senin modlardan sadece ram modu ve kabul tema 2 yı attım cfw me.sorun başka birşey olmalı.

Konu Sahibi

dostum iyi diyorsun da Bende evols yüklü değil şu an.senin modlardan sadece ram modu ve kabul tema 2 yı attım cfw me.sorun başka birşey olmalı.
attığın 2 mod... ben kaç mod yükledim ana başlıkta bak istersen. hala sorun var diyorsun sorun filan yok, açıklama yaptım...

dostum o kadar önemli değil böyle sinirlenmene gerek yok kimisi sorun yaşamış kimisi yaşamamış Bende çözüm bulundu mu diye Sordum.normal diyorsan kalsın böyle gerisi de kahve falı

Polymath

Üye
Kardeş Evolsu yükledim ama haritaları göremedim. Kendimiz mi yükleyeceğiz. Birde bu hackli mi otomatik ? Ayrıca tüm güncellemeleri yapmamızda sıkıntı var mı ?

Konu Sahibi
Kardeş Evolsu yükledim ama haritaları göremedim. Kendimiz mi yükleyeceğiz. Birde bu hackli mi otomatik ? Ayrıca tüm güncellemeleri yapmamızda sıkıntı var mı ?
haritaları Güncellemelerden yükleyeceksin...Yazılım tamamen hacklidir, istediğin uygulamayı sertifika hatası almadan kurabilirsin. Tüm güncellemeleri yapmanızda sıkıntı yok, yapıp yapmamak size kalmıştır kardeşim

- - - Eklendi - - -

dostum o kadar önemli değil böyle sinirlenmene gerek yok kimisi sorun yaşamış kimisi yaşamamış Bende çözüm bulundu mu diye Sordum.normal diyorsan kalsın böyle gerisi de kahve falı
sinirlenmiyorum. nedenini söyledim sadece hata olarak belirtmeyin... Çünkü hata değildir...

Tamam dostum önemli değil kayda değmeyecek birşey zaten

boot screen nasil degistirebilirim

müzik çaların listesinde bir müziği açmak için dokunduğumda sanki parmağımı sağa kaydırmış gibi diğer listeye geçiyo bunu nasıl düzeltebilirim

Konu Sahibi
müzik çaların listesinde bir müziği açmak için dokunduğumda sanki parmağımı sağa kaydırmış gibi diğer listeye geçiyo bunu nasıl düzeltebilirim
öyle bir hata yok olsaydı dokunmatik heryerde yapardı. sen yükleme talimatlarını tek tek yaptınmı

evet aynısını yaptım hiç bir yerde sorun yok fakat bi bu soylediğim sorun arada yapıyo ama sinir bozucu bir de ekran yana dönük şekilde kilitlenme sorunu var.

ayrıca Dolby Headphone özelliği diye bir şey duydum acaba bu cfw de varmıdır bu olay

güncelleme gelicek mi gelicekse ne zaman

ilgilendiğin için teşekkkür ederim

Konu Sahibi

anladım yapabileceğim bir şey yok. hatayı yapsa bende çözeyim ama yok maalesef. yan kilitlenmesi hata değil özelliktir... kulaklığı tak müzik çalar ayarlarından Dolby göreceksin. rica ederim