alperjk
Üye
Merhaba şöyle bir sıkıntım var Nokia N8 için olanını kurmuştum kullanımında bir sıkıntı yok ama şöyle birşey farkettim bir yeri aramaya çalıştığımda ara'ya tıkladığımda telefon 1 kere titriyor daha sonra kişi telefonu açtığında bir kere daha titriyor sonra görüşme bittiğinde aramayı sonlandırdığımda telefon 2 kere daha titriyor normalde bölye birşey yoktu Evols dan sonra olmaya başladı acaba bir yerde ayarı filanmı varda benim gözümden kaçtı
hocam mor klasorleri kullanmak istemiyorum yani icindekileri disari cikarp klasorleri slmek istiyorum bunu nasl yapablrm.maximodla oluyor klasorsuz duzen modu var.peki sadece forumda oyle klasorsuz duzen dye bi mod varmi,varsa link paylasr msn smdiden tesekkurler
merhabalar.... o bir özelliktir. arama başlayınca titrer, karşı taraf açınca titrer, görüşme bitince titrer... sizi uyarıyor
hocam mor klasorleri kullanmak istemiyorum yani icindekileri disari cikarp klasorleri slmek istiyorum bunu nasl yapablrm.maximodla oluyor klasorsuz duzen modu var.peki sadece forumda oyle klasorsuz duzen dye bi mod varmi,varsa link paylasr msn smdiden tesekkurler
Eklenmiş Dosya (lar) | Download, indir, yükle
- KLASÖRSÜZ MENÜ.sis (1.5 KB (Kilobyte), 335x kez indirildi)
yukarıdaki eklenti konuda paylaşılmış sanırım o sorununu çözebilir ama denemek lazım
- - - Eklendi - - -
Onu kapatmanın bir yolu varmı acaba biraz rahatsız ediyo beni
ana başlığa baksaydın istediğin vardı...
- - - Eklendi - - -
var. Yorumlarda anlattım, ister geriye dön bak, istersende pc geçince bir daha anlatırım yaparsın...
rica ederimcok tesekkurler..
Eklenmiş Dosya (lar) | Download, indir, yükle
- KLASÖRSÜZ MENÜ.sis (1.5 KB (Kilobyte), 335x kez indirildi)
yukarıdaki eklenti konuda paylaşılmış sanırım o sorununu çözebilir ama denemek lazım
- - - Eklendi - - -
Onu kapatmanın bir yolu varmı acaba biraz rahatsız ediyo beni
Teşekkürler.. Yorumun ve bilgilendirmen içinde ayrıca bir teşekkürler.. Güle güle kullansınHakan kardeşim C6-01 de stabil olmuş eline sağlık bir arkadaşa yükledim
rica ederim
- - - Eklendi - - -
Private / 10282bc4 / Rules / keyinb.rul ve tactile.rul bu iki dosyayı ofw den çekip cfw de aynı yere aktarman yeterlidir...
[/URL][/IMG]
arkadaşlar tam yüklüyom yüzde 90 a geli dıng sesi usbbağlantısını kesiyo yüklemiyo bi yardım edin
usb bağlantısı kopuyoo!!!!!!!!!!!bir!!one!!!
Orjinal Fw'de keyinb.rul u bulamadım ama tactile.rul var sadece bunu değiştirp denesem olurmu acaba telefon kapanır açılmaz filan diye deniyemedim
yorumun için teşekkürler. güle güle kullan.kardeşim yükledim sonunda. Eline sağlık çok güzel ve hızlı olmuş fakat küçük bir isteğim var. Benim çok sevdiğim bir zil sesi vardı fakat silmişsin galiba. Msj seslerinde çan sesiydi. Rica etsem elinde sesler varsa paylaşır mısın
rica ederimteşekkürler kardeşim cidden başarılı olmuş
bana jaf ile yükleyecek varmı ?
sorunun cevabı ana başlıkta detaylıca anlatıldı kardeşimbir de kardeşim bir sorum daha var. Effect leri nereye atcaz? Klasör nereye ayarlı
effect i e ye almak için anlatımın var kardeşim sadece. Ben performans açısından c de kalması taraftarıyım. Şimdi c effects mi klasör?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?