Scuderia.
Üye
rofs2de değiştirdim...10282EDC.txt bu dosyayı ofw den çekip aynı yere aktarman yeterli...
- - - Eklendi - - -
flaşhlayınca bilgilendir beni. sorun bulursanız belirtin çözüp yenilerim linkleri...
ajanda güncellemesi sorunu herkezde var demekki bu yazılımla alakalı değil... yazılımla alakası olsa diğer güncellemelerde yüklenmezdi... ekran tuş kilidinde öyle bir hataya rastlamadım belki kullandığın ekran koruyucuda vardır o ama ben hepsini denedim yine öyle bir hata ile karşılaşmadım başka birisinde olursa o zaman bakarız... rica ederim güle güle kullanın...
Tamamdir aksam eve gidince flashlayavam yine kurcalarim bilgi veririm.
808 C'de boş alan 759 Mb idi Mağaza ve Haritaları yükleyince 722 Mb'a düştü ama genede çok iyi bir değer
bence uda yı tamamen temizlemek Doğru değil.güncellemelerde oradan kullanılan dosyalar mevcut.
bilgi için teşekkürlerBu arada ajanda guncellemesini digerleriyle birlikte toplu yapmayin tek onu guncelleyin oyle oluyor sadece uc bes dakka bekeltiyor aksam onu tek guncelledim oldu.
Ekran koruyucu kullanmıyorum orijinal neyse o çok önemli değil belirtmek istedim sadece. Bi de tavsiyem olacak açılışta NOKIA yazacağına EVOLS yazsa daha güzel olur. Nokia'nın vermediği desteği sen verdin. EVOLS olmasını tercih ederim. Sadece öneri yapıp yapmamak sana kalmış
nokiaya diyelim güncelleme diye evolsu versin
güncellemeleri tek tek yükle... eğer udayı boşaltmanın yazılıma etkisi olsaydı, kullanılırken anlaşılırdı...sosyal ağları bilemeyeceğim ama örnek olarak bende uda'yı tamamen sildiğimde microsoft apps ve diğertüm güncellemeleri aynı anda yükledikten sonra telefon açılmıyordu.donup kalıyordu nokia yazısında.uda'dan bazı programları sildim sadece.şimdi sorun yok.
dm görsel olarak çok sade... konu düzenlemesinde renklendirme bile yok...dm de tarayıcı su gibi maxicepte kaydırması çok kötü
güncellemeleri tek tek yükle... eğer udayı boşaltmanın yazılıma etkisi olsaydı, kullanılırken anlaşılırdı...
- - - Eklendi - - -
dm görsel olarak çok sade... konu düzenlemesinde renklendirme bile yok...
Bi sorum olacak. Ben t9 kullanıyorum ve birçok kelime kaydediyorum. Forumdaki smiley kodlarını bile kaydetmiştim. Şimdi yazılım yenilenince hepsi sıfırlandı. Yeniden kaydetmem gerek. Şimdi kaydedeceklerimi bilgisayara ya da başka Bi yere yedekleme imkanım var mi tekrar flash atarsam kullanırım
üstad telefonum n8. flash atarken sw reset seçiyorum ancak yükleme yapmıyor. ne yapmam gerek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?