haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
son 3 gün hadi hayırlısı
bekleye bekleye bir hal oldu
Diren maxi
hehe önceki güncellemede erken vermiştim öyle bir hata yapmam daha...
- - - Eklendi - - -
Bu arada amaç farklı olsada doğum günümü herkezin beklemesi güzel bir şey
26 mayıs doğum günün müydü ikizler burcusun...
Evet ya 26 sı senin doğum günündü dimi.tamam kardeşim ogün yayınla daha anlamlı olur.ama bende doğum gününü ogün kutlayacamerken kutlama yok sık dişini ne kaldı ki
haziran, yengeç burcu
- - - Eklendi - - -
hehe saolasın. finali öyle yapmak istedim, en güzelide sosyal ağların sorunun çözülmüş olması oldu, tam bir final...
doğum gününü öne alsak abiçaktırmam kimseye
- - - Eklendi - - -
hediye ne olur ki
mayıs nerden çıktı ya...
duanız yeter, hediyeyi ben size veriyorum kardeşim
vayy günün anlam ve önemi de varmış demek ki iyiki doğdun o zaman haqanguvenProfil bilgileri: haqanguven - MaxiCep.Com
aslında tam tersi olması lazım
- - - Eklendi - - -
duamız senle zaten
Güncelleme günü yaklaştı iyice. Bu arada hakan doğum gününe denk gelmene sevindim bizim sana hediye vermemiz gerek ama ters oldu biraz olsun Güncellemede en çok sevindiği myenilik sosyal ağları oldu fotograf paylaşma çok kolay sosyal ağlarda 1 2 tık ile diğer türlü uğraştırıyor biraz hakan bu arada müzik çalarda mesajlar ikonu olucakmı ?
26 sı gelsin o gün sınıra kadar smiley doldurcam bu ekranı 40 ya da 400 sınır vardı
26 sı gelsin o gün sınıra kadar smiley doldurcam bu ekranı 40 ya da 400 sınır vardı
Güncelleme içinmi yoksa doğum günü içünmi
yorumun için teşekkürler, Dm deki cfwlere baktımda görsellik olarak 0 (Sıfırlar) Evolsuda orada koymayı düşünüyorumöncelikle emeği geçen herkese tebrikler ve hakan'a da göstermiş olduğu bu efor için de bütün maxicep ailesi olarak minnettarız.kesinlikle symbian için yapılmış en kapsamlı cfw olacak
evolsçuyuz aga
yorumun için teşekkürler, Dm deki cfwlere baktımda görsellik olarak 0 (Sıfırlar) Evolsuda orada koymayı düşünüyorum
- - - Eklendi - - -
hehe eyvallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?