haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
mm güzelmiş gerçekten ben bu nokia yi anlamıyorum neden bunları bizlere bırakıyorlar ki ..
Ya o değilde bu kendi tarayıcisı donma sorunu sık olmaya başladı tek bende de değil sitede konu açılmış çoğu kişide var acaba bu sorunu gidermenin yolu yok mu acaba veya bu fp 2 çıkınca ondaki tarayıcı portlasak sorun çözülür mu acaba
yok beta da ki tarayıcidada yaşadım hatta sana söylemiştim ama beta evols ta bu refresh te ki kadar sık yaşamıyordum
- - - Eklendi - - -
birde nokia mağazada pwerty klavye paylaşmış denedin mi acaba
bilmem siscontetsla açıp içeriğini bakmak lazım extra klavye olarak gelir diğerlerini etkilemez herhalde..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burda bu biizm klavyelerin yerine konamaz mı acaba ?
tr karakterler yoksa beş para etmez benimde içerigi hakkında bilgim yok
bilmem siscontetsla açıp içeriğini bakmak lazım extra klavye olarak gelir diğerlerini etkilemez herhalde..
kesin bişe diyemem ama tr karakterler yok herhalde kim kullanmak ister ki onu
tr karakterler yoksa beş para etmez benimde içerigi hakkında bilgim yok
s2 mi c7 mi hacı?01.10.2012^De Yazılım Güncellenecek
c7...s2 mi c7 mi hacı?
- - - Eklendi - - -
baidu input klavyeleri güzel bi bakın isterseniz
forumda dijital saat widgetinin sis halini yükledim cwf deki saat te gitti o yüklemek istediğim saat te gelmedi yerine tam şefaf saat geldi nasıl düzzelteblrm bu işi
o sorunu hallettimde şimdi bu widgetler z sürücüsünden e ye atılıyor fakat e ye widget mif i ni değiştiremiyorsun bu widget işini nasıl halledeblrz acaba mesela ben http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/symandroid-digital-clock-by-ali30n-pishita-688876.html
bunu eklemek istiyorum ama olmuyor
attım hiç birşey değişmedi malesef neden cwf lerde böyle oluyor owf deki sistem neden cfw deki gibi olmuyor sizmi değiştiriyorsunz yoksa sitem modifiye oldugu için mi böyle oluyor ..
elimde yok ben sadece deniyorumsende sis halinde çalışan saat widgetlerini bi versene birde ben deneyeyim sorun bendemi die
ben şimdi bunu kurdum telefon hafızasına sorunsuz eklendiyok olmadı buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?