haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Abi şuan çalışmaların ne aşamada? Tarayıcı olur gibi mi? Birde abi telefonla konuşurken karşı tarafın sesi az geliyor o artırılmaz mı?
öyle ama portlamakta kolay değil
- - - Eklendi - - -
resim?
benim attıklarımımı yaptın
eve dönüyüm atıcam
benim attıklarımımı yaptın
ses şuan en yüysek seviyede daha artırılmaz... bakalım klavye üzerindede çalışmalar yapıcam inşallah güzel görünüm elde ederimAbi ses de bir sıkıntı yok zaten sadece biraz daha artırılır mı? Abi klavye değişirse süper olur kendi klavyesi hiç güzel değil. Şekli değişir veya daha kullanışlı bir klavye görüntüsü falan hepsi olur.
abi ilk onla yaptım alakasız oldu ben de en yakın şekilde yaptım fark çok az şuan
Abi çalışma yapacağın klavyenin resmini paylaşır mısın çok merak ettim..
arka resmi evols resmi yapıp tekrar bir görüntü alsana
- - - Eklendi - - -
abi fm radio ile diğee widgetlerin rengi aynıdır whatsapp a göre nasıl
güncelleme bilgilerini ekliycem ana başlıkta o zaman görürsün değişiklikleri kardeşimAbi görünümü paylaşmışın da değişiklik neler? Ben anlayamadım
arka resmi evols resmi yapıp tekrar bir görüntü alsana
- - - Eklendi - - -
güncelleme bilgilerini ekliycem ana başlıkta o zaman görürsün değişiklikleri kardeşim
hakan aylin ses olayına bakabildin mi?
Hakan 2.nesiller lumia klavye ile devam dimi ?
Lumia klavye nasıl oluyor? Abi bizim 1. nesillere de lumia klavye olmaz mı
onu en son şuan cfw de olan hataları düzeltiyorum.abi port isıne ne zaman başlıcan
Normale göre daha koyu bir renk yan isiyah harfler beyaz ve daha güzel bir klavye görünümüHakan 2.nesiller lumia klavye ile devam dimi ?
2. nesillerde gelişmiş qt var.1. nesillere port edilmiyor 2. nesillerdeki klavye. ben sadece görünümünü değiştirdim klavyenin...Normale göre daha koyu bir renk yan isiyah harfler beyaz ve daha güzel bir klavye görünümünormal klavyede klavye rengi açık gri idi ve kötü duruyordu hakan saolasun 2. nesillerdeki gelişmiş qt ile halletti bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?