hakan kardeşim Bu menü grid (n9 menü) Bu modu uyguladım yalnız menudeki yazilar kötü ve sorunlu forumda aradım Ama bulamadim acaba menu yazilarini kaldirmak için bir mod var mi telim c7
ayrıca cwfye uyguladigimiz mod ve programların hard formatta silinmemesi için ne yapabiliriz..
hakan kardeşim Bu menü grid (n9 menü) Bu modu uyguladım yalnız menudeki yazilar kötü ve sorunlu forumda aradım Ama bulamadim acaba menu yazilarini kaldirmak için bir mod var mi telim c7
ayrıca cwfye uyguladigimiz mod ve programların hard formatta silinmemesi için ne yapabiliriz..
menü yazılarını kaldırma yok elimde ama bekleme ekranı için var...
cfw modları gömersen silinmezler ama udadan silinirler... core ve rofs2 atman lazım... tabi oda çalışırmı bilmem her uygulama gömmekle çalışmıyor malesef...
ekten dosyayı indir ve 20008ea6.txt bu dosyayı aç evols yazan yere istediğini yaz kaydet
daha sonra rompatcherdan install server open4all yamasını aktif et private / 10202be9 içine yapıtır... telefonu yeniden başlat bak olucakmı olmazsa... c2z yamasını aktif et rom patcherdan öyle dene
açiliş ekrani değiştirildi
dokunmatik hassasiyeti iyileştirildi
dosya yönetici skini değiştirildi
fm radio skin değiştirildi
ince ayarlar yapildi (metin tahmini varsayilan kapali)
kulaklik hacmi yükseltildi
java performansi artirildi
nokia store v.3.30 (014) yükseltildi
ön bellek uygulamari kapatildi
ses kanallari stereo olarak ayarlandi
sistem ön belleğini''e'' hafizasina alindi
widgetler eklendi (text clock mini e-mail)
nokia monoda bırakmış. Tek hapörlör ya bende stereo yaptım. Monoda ses kalitesi daha düşüktr stereoda daha kalitelidir.
Sistem ön belleği depoda olucak. Depo hafızası daha çok buda sistem önbelleği için çok yer olucak dolup yawaşlama olmuycak...
mm güzelmiş gerçekten ben bu nokia yi anlamıyorum neden bunları bizlere bırakıyorlar ki ..
Ya o değilde bu kendi tarayıcisı donma sorunu sık olmaya başladı tek bende de değil sitede konu açılmış çoğu kişide var acaba bu sorunu gidermenin yolu yok mu acaba veya bu fp 2 çıkınca ondaki tarayıcı portlasak sorun çözülür mu acaba