haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
ana başlıkta yükleme talimatlarına baksaydın bu kadar uğraşmazdın kardeşim
Kardeşim 3 yıldır ugrasıyorum emin olabilirsinki yanlıs bir işlem yapmadım bu arada laubaliliğede gerek yok
- -
ben burda kimseye lavbalilik yapmıyorum!
- - - Eklendi - - -
abi aynayı hallettimde ben bu gorunumu istiyorum nasıl olcak
mifini kullanman gerek
kamera sorunu halledildi mi? 808'de hızlı cekimlerde her fotoyu 34 mp çekiyordu fazla yer kaplıyordu fotograflar. Ayrıca tercihlere girmiyordu. Konuda son bir kaç sayfaya baktım bir şey göremedim.
widgetler çok şeffaf aga birşey gözükmuyo
anıl maximodu yükleyip istediğin mif dosyasını öyle uygulasana. özür dilerim hakan konuya yazdım ama.. ayrıca labalik yaptı diyen arkadaşlar konuyu düzgünce okuyun talimatları harfiyen uygulayın hiç bir sorun çıkmaz. hakan her şeyi test edip yapıyo ve güzelce anlatmış.
bi deniyim tesekurler abi
Whatsappta kamera açılmıyor, direkt fotoğraf çekip atmıyorum. Fotoğraf kalitesi 0.3 mpye asla dönmüyor. Normal ayarlardan yapmaya çalışsam bile olmuyor. Resimlerin boyutlarını ancak düzenleyiciden yapabiliyorum. Mert abinin cfwsi çok güzeldi ama linkleri uçmuş
Arkadaşlar bir sorun var eğer çözüm çıkmazsa yeni konuya yazacağım evols da opera mobile 12 kuruluydu sildim daha alt versiyon kurdum fakat giriş ekranı özellik desteklenmiyor hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
güncelleme daha çıkmayacak. Ayna widgeti sorunu senle kaynaklı. C6 da Çalışan diyen war.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızabi bu ayna widgetini gomsen yada halletsen hem aynam calısmıyor hem bu cok guzel olurmu
abi aynayı hallettimde ben bu gorunumu istiyorum nasıl olcak
Yok abi gelmedi PM. Abi format da atamam ki o kadar şey yükledim tekrardan hepsini yüklemek falan bu operanın kalıntılarını bilgisayardan temizleyemez miyiz? dosya yollarını ve isimlerini öğrenemez miyiz ?
mobile cleaner diye bi pro var işine yararsaYok abi gelmedi PM. Abi format da atamam ki o kadar şey yükledim tekrardan hepsini yüklemek falan bu operanın kalıntılarını bilgisayardan temizleyemez miyiz? dosya yollarını ve isimlerini öğrenemez miyiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?