salkin
Üye
işten çikip eve vardiğimda rehber ve grup widgetini transparansiz yapmanin sis doayasini paylaşirim kardeşimbende ilk defa oluyor.
- - - eklendi - - -
rehber, grup widget'i transparan olmayanını nereden bulabilirim. Transparan olunca görünmüyor
- - - eklendi - - -
çok ilginç. Wireless şifresi wep idi bağlanmıyordu. Denemek için şifreyi kaldırdım yine bağlanmadı. şifreleme türünü wpa yaptım bağlandı. Iyi de bu sefer wpa şifrelemede bilgisayarım (windows 8) bağlanmıyor. Bağlantı kurulamadı diyor. Illaki birinden vazgeçmemmi lazım
Yazılımı yüklerken telefon test mode a giriyor.Bir süre onra bilgisayarda hata çıkıyor.Ne yapmam lazım?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sayfadaki videoda efekler var.. geçiş efekleri. daha öncede bahsetmiştim. linkleri var altında. Rompatcher xplore falan kurdum evols üstüne. bir türlü yapamadım dostum.
.Swype_ << bu programı kurdum çalışıyor. eskisi gibi aynı. bir problemi var ama o şuan sorun değil,
Şu videodaki efek işini yapabilsem süper olacak.
[video=youtube;lQIryqrb4vI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lQIryqrb4vI#![/video]
sanırım dosyanın linkleri de şunlar:
eğer yapabilirsen, veyan ne yapmam gerektiğini bana tam anlatabilirsen çok memnun olurum
[/URL][/IMG]
doğru yüklemişsin 8 saniye kapatma tuşuna bas test modda kalınca sonra normal açılır telefon
[/URL][/IMG]
Ama hata bu.
kamerada fotoğraf boyutları yüksek geliyor sis lenmiş dosya var mı düzeltmek için?
8 tane dosya var.155 mb.Onları rm-718 in içine attım.
dosyalar tam mı eksik yok dimi bende %90 da hata veriyor
- - - Eklendi - - -
flashla düzeliyo
- - - Eklendi - - -
ben onu orjinale çevirip yüklüyorum kamera modunu
direkt şimdiki e7 cfw sini indiip flaşlasam düzelecek mi?
5 kez denedim olmadı.Ama yazılımı yüklemeden önce telefondan veri sil ve geri yükle ondan sonra da hafıza kartını biçimlendirdim.orda problem olabilirmi
kardeş eline sağlık çok guzel olmuş kamerayı açıp ayarlardan tercihleri açamıyorum yeniden yükledim gene olmadı yardımı olurmusun
Nasıl yani
- - - Eklendi - - -
fotoğraf boyutların mı yüksek
Nasıl yani
- - - Eklendi - - -
Ben yeni CFW yi yükleyemedim.Problemim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?