Evols™ [26.06.2013]

Hakan guncellemede batarya gostergesini yesil yapabilirmisin suanki gri yesil daha iyi duruyor ?

Konu Sahibi
Hakan guncellemede batarya gostergesini yesil yapabilirmisin suanki gri yesil daha iyi duruyor ?

şua nki gri yeşil ne ki... Ayrıca şimdi istek yapmayın unutucam güncellemelere başlayınca söyleyin

- - - Eklendi - - -

kullanmadığımdan sorun olmuyo zaten

tamam kardeşim

- - - Eklendi - - -

klavye için aldığımız telefonu klavyesiz kullanmak.......çokkötü bir durum e7 güncellemesinin öncelikli olmasını istemek bencillik mi olur

hepsi aynı anda çıkacağı için öncelik hiç bir tlfna yok malesef

- - - Eklendi - - -

arama titreşimi olmuyo daha demin arandım açarkendde kapanırkende titreşmedi

- - - Eklendi - - -

arama titreşimi olmuyo daha demin arandım açarkendde kapanırkende titreşmedi
Rofs3 te bak varmı o dosyalar

of dediklerini hep yaptım atamadım yazılım

- - - Eklendi - - -

eror verdi durdu

- - - Eklendi - - -

c6 01 e jaf ile yüklemenin bi yolu yokmu

timuçin

Üye

one abi rofs3 ?

Anil-D

Üye
phoneixliceksin kardeş

şua nki gri yeşil ne ki... Ayrıca şimdi istek yapmayın unutucam güncellemelere başlayınca söyleyin

Yanlıs anlasıldı biraz galba Yani eski evolstaki yeşil batarya daha iyi duruyor onu yapabilirmisin ?

- - - Eklendi - - -

Bu arada görüntüler gayet güzel duruyor

achambo

Üye
Yanlıs anlasıldı biraz galba Yani eski evolstaki yeşil batarya daha iyi duruyor onu yapabilirmisin ?

- - - Eklendi - - -

Bu arada görüntüler gayet güzel duruyor

bende eski evols var tam istediğim gibi
avkonu cıkarıp veriyim istersen

akşam üşenmeden kurdum, şimdilik hiç sıkıntı yok kendi yaptığım 1 modun eklendiğini gördüm, şahsen bu hoşuma gitti cfw ile uğraştırmadın beni. ellerine sağlık Hakan

homescreen deki akıllı arama butonunu rehbere çevirme zaman bulabilirsem icon unu değiştirmeyi düşünüyorum. birde birşey soracam. konuşma sesi erkek olmuş onu nasıl değiştirebilirim? birde telefonun yanındaki mandalından kilitlediğimde titreşim yapmıyor. titreşimi nasıl açabilirim?
ayrıca haritalar da yokmuş, nasıl yükleyebilirim?

Konu Sahibi

arama iconunu değiştirirsen menüdeki orta arama iconuda değişir. Tuş kilidi tireşimini açmayı önceki yorumlarda anlattım. Haritaları güncellemeden yükle. Aylini rofs2 e atman gerek...

arama iconunu değiştirirsen menüdeki orta arama iconuda değişir. Tuş kilidi tireşimini açmayı önceki yorumlarda anlattım. Haritaları güncellemeden yükle. Aylini rofs2 e atman gerek...

Aylin olayı kötü olmuş, bir daha rofhss layamam daha önce icon olayını çözmüştüm, ikisi aynı olmuyor yani s60skin.mbm di sanırsam, ordana direk değiştiriyosun. neyse tekrar teşekkür ederim Hakan, ellerine sağlık

salkin

Üye
dostum emeğine sağlık çok güzel olmuş ama bir sorum olacak yukarıda arkadaşın dediği gibi yukarıdaki batarya ikonları falan yeşil olsa daha iyi olurdu birde radyo kullanarak çal özelliğini menüde Bulamadım ??

- - - Eklendi - - -

birde sosyal ağlarda facebook a girerken atma problemi yaşanıyor benım telefonda .

bende şimdi denedim, bende de atma var

achambo

Üye

sosyal cfw lerde çalışmıyor onun yerine fmobi ve tweetian kullan

Tepkiler: tass_co1983 ve salkin