buketcik
Üye
-
Konu Sahibi
-
benim asabiliğim nerden geliyor şimdi anladım
ah anne ah babao kadar kavga ederseniz olacağı buydu bizimkiler çok kavga eder belli bir müzakere yoktur sürekli savaş halindeler ben görüp ders çıkarıyorum ve sevgilime yaklaşımım farklı oluyor zaten beni sinir etsede kızamıyorum
İnsan sevdiğini kaybederim korkusuyla kendisinde beğenmediği huylarını kötü alışkanlıklarını, saplantılarını örtmeye saklamaya çalışmamalı. Evlenince alışır, yada zamanla değişirim fark etmez bile diye geçiştirilmemeli. Değişmeye anında başlamaya çalışmalı ve sevdiği kişiden de aynı zamanda destek almalı. Şayet sadece iyi hallerini kabullenecekse kötü özelliklerinin alışkanlıklarının değişmesinde yardımcı olmayacaksa sevdiği kişi en başında bunu söylemeli. Çok değişik ve açıklamalı yazardım ama çooook işlerim var o yüzden kısaca ve kendime göre konunun özünü yazdım.
Kendimce sorunun ve çözümün bu olabileceğine inanırım. ALLAH'ın bildiğini kuldan saklamaya hiç gerek yok bence.
tüm insanlığın aile içindeki enbüyük sorununa değinmekle çok güzel bir paylaşımda bulunduğun için gerçekten içten teşekkürederim.
benim asabiliğim nerden geliyor şimdi anladım
ah anne ah babao kadar kavga ederseniz olacağı buydu bizimkiler çok kavga eder belli bir müzakere yoktur sürekli savaş halindeler ben görüp ders çıkarıyorum ve sevgilime yaklaşımım farklı oluyor zaten beni sinir etsede kızamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?