Evli erkeklerin daha kibar davranmaya meyilli oldukları belirlendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Evli erkeklerin daha kibar davranmaya meyilli oldukları belirlendi
ABD’de yapılan bir araştırma, evli erkeklerin daha kibar davranmaya meyilli olduklarını gösterdi
Michigan State Üniversitesi’nden S Alexandra Burt ve iş arkadaşlarının yaptığı araştırma çerçevesinde, 289 ikiz erkeğin 17 yaşından 29 yaşına kadar takip edildiği, bunların yarısından çoğunun tek yumurta ikizleri olduğu bildirildi
Araştırmada, evlenenlerin daha çok kibar erkekler olduğu ve evlendiklerinde erkeklerin daha nazik olma eğilimi gösterdikleri gözlendi
Hoşa gitmeyen özellikleri daha az olan erkeklerin, eninde sonunda evlenme olasılıklarının daha yüksek olduğu görülen araştırmada, evli erkekler arasında, suç işleme, yalan söyleme, saldırganlık gibi antisosyal kişilik bozukluklarıyla özleştirilen kötü davranışlar gösterenlerde, başları bağlandıktan sonra bu davranışlarının azaldığı ortaya çıktı
Burt, erkeklerin, evlendiklerinde daha az antisosyal olduklarına dikkati çekti Evlenen erkeklerin yaklaşık yüzde 60′ının 17 ila 20 yaşlarında daha az antisosyal davranışlar gösterdikleri, 29 yaşına kadar evlenmeyenlerde bu tür davranışların görülme oranının ortalama olarak yüzde 13, bu yaşa kadar evlenenlerde ise bu oranın yüzde 08 olduğu belirtildi
Sonuçları “Archives of General Psychiatry” dergisinde yayımlanan araştırmada ayrıca, tek yumurta ikizlerinden evli olanların olmayanlara göre daha az antisosyal davranışlara sahip oldukları görüldü
alıntı

jeosalih

jeosalih

Üye
Ne yane evlenene kadar serseri evlendikten sonra kadınlar eğitiyormu bizi acaba.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva, vapur dumanı ve pelın_

pelın_

Konu Sahibi
Ne yane evlenene kadar serseri evlendikten sonra kadınlar eğitiyormu bizi acaba.
neden olmasın ama bende bizim şu huyumuzu sevmıyorum ewlenmeden nce atıyorum o kişinın huyuna suyuna aşık olursun ewlendıkten sonra gedıştırmeye çalıırsın ne ayak anlamdım :)
bız kadınlar çok tuhaf varlıklarız

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve jeosalih
__xXx__

__xXx__

Üye

neden olmasın ama bende bizim şu huyumuzu sevmıyorum ewlenmeden nce atıyorum o kişinın huyuna suyuna aşık olursun ewlendıkten sonra gedıştırmeye çalıırsın ne ayak anlamdım :)
bız kadınlar çok tuhaf varlıklarız
sonunda kabul eden biri çıktı uzaydan mı indiniz siz ne?

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Masha

Masha

Üye
Ona kibar değilde daha ağır davranması doğru olur heralde

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Xilence
greenmile

greenmile

Üye
bence sende erkek ol:)

waycell

waycell

Üye
küllüm yalan ben hep kibarım (bende şaşırıyorum kendime)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
doğru söylüyosun sadece meyilliler.bi icraat yapan görmedim :naughty:

waycell

waycell

Üye
meyilli olmakta bişeydir.yada oda olmasaydı alimallah...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Daha ne kadar kibar olacağım ben yahu :dry:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
anlamadık şimdi evlimisin kibar mısın :)

pelın_

Konu Sahibi
kibar ne ya:)
benim yanımda çok gezdıgınbellı :)

pelın_

Konu Sahibi
kibar ne ya:)
benim yanımda çok gezdıgınbellı :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Evli değilim :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...